Testiras jedno po jedno. 😉DaPimp je napisao(la):Kako uopste da proverim do cega je?
DaPimp je napisao(la):Mrzne se i jedini lek je restart (rucni 😀 ) temp su od 27-31 C , a mem cu proveriti.... ali modema se ne odrichem 😀
Eeeeee, nisi u pravu. Meni je jednom tako pocheo da blokira comp posle sat, dva rada i ja isto tako kao i ti pomislim - nije sigurno do misha ili tastature. Odnesem comp (samo "kutiju") na posao kad ono sve radi. I sta je bilo na kraju? MIS je blokirao!!! ( i to posle sat, dva rada!)DaPimp je napisao(la):Gde da trazim krivca ovde , kapiram da ostala periferija ne moze da utice, tipa tastatura mis zvucnici itd. Kako uopste da proverim do cega je?
Thnx in advance.
To ti je WinXP... 😉DaPimp je napisao(la):Ma blokira se kad hoce , sve se nesto tripujem da se tripuje zbog cable modema tj kad menja ip ili nesto slicno ali posto sam modem dobio 3 dana posto sam kupio komp , ne mogu se setiti da li se to i tada dogadjalo. Odradio sam reinstall win-a i sad je malo redje ali opet se blokira ponekad.
...
@to3a
Prijatelju da li imash neku kung fu napajanje kojim sluchajem ?
Posto ti je hardver uglavnom zderac struje nadam se da si stavio pravih 4oow chieftekovih ili slichnih.
1. Proveri sve drajvere da li su dobro instalirani.
2. Ako imash mogucnosti zameni grafiku na dan, dva chisto da i to proverish.
3. Ukoliko bude i dalje nekih nepravilnosti proveri STRUJU jel ako si u nekoj starijo zgradi ili kutji chesto se deshava da ti elektroenergetski sistem nije stabilan pa je to razlog otkaza racunara ( jedna moja musterija je odustala od kompa. Komp mu je stalno crkavao i kad je stavio ups tvog 170v ups je pishtao i nije teo da upali komp ) da te ne muchi neki slichan problem.
4. Posle ovih provera javi da li si reshio problem ili si i dalje na istom. Ako i dalje bude zezao onda idemo na sledeci deo provere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari