Šta je novo?

Blokada reklama

alex1974

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2007
Poena
375
Da li neko zna kako da blokiram reklamne sajtove poput Traviana itd.
Ono kad odete na neki sajt i gde god kliknete on otvara kojekakve gluposti.
Skinuo sam adblock za operu i uspeo da blokiram pojedine stvari na nekoj stanici ali neke ne mogu to jest negde gde treba zabraniti celoj stranici da iskoci.
Pa me zanima jel ima nesto gde bih recimo upisao adresu nezeljene stranice i da joj zabranim iskakanje?
Inace koristim operu i windows 7x64
Unapred hvala

Da li neko zna kako da blokiram reklamne sajtove poput Traviana itd.
Ono kad odete na neki sajt i gde god kliknete on otvara kojekakve gluposti.
Skinuo sam adblock za operu i uspeo da blokiram pojedine stvari na nekoj stanici ali neke ne mogu to jest negde gde treba zabraniti celoj stranici da iskoci.
Pa me zanima jel ima nesto gde bih recimo upisao adresu nezeljene stranice i da joj zabranim iskakanje?
Inace koristim operu i windows 7x64
Unapred hvala

AdBlock Plus,ekstenzija za Chrome,Operu i Firefox.

@borisgut
Ne može ta ekstenzija da reši problem sa travianom jer to nije pojedinačna reklama nego se otvara kao nova adresa u novom prozoru

@alex1974
Imaš meni poznata tri rešenja ali ni jedno nije u potpunosti zadovoljavajuće. Prvo je da blokiraš u browseru iskačuće prozore, problem je što ćeš time blokirati gomilu legitimih i mnogi koji su ti neophodni neće funkcionisati. Druga dva rešenja se odnose na blokiranje domena browsergame.travian.com/ bilo na ruteru ili hostu računara. U tom slučaju se otvara nova strana što takođe iritira ali bar nema travian

Za FF postoji ekstenzija BlockSite koja to moze da sredi.

Kritika jel si siguran da ne moze?
Ja za takve stvari stavim celu adresu (recimo "facebook.com") i sve blokira, bilo popup ili ne.

Jedino kompletno resenje je Admuncher - stavis i uzivas u webu bez reklama :)

Kritika jel si siguran da ne moze?
Ja za takve stvari stavim celu adresu (recimo "facebook.com") i sve blokira, bilo popup ili ne.

Za AdBlock jesam jer sam se mučio sa identičnim sajtom (ovde na forumu tema posvećena tome). Možda ovo što navodi garson može da bude rešenje (mada ocene korisnika iz 2013 nisu obećavajuće). Admuncher pak nije free

Poslednja izmena:
Ja koristim BlockSite par godina, i radi bez problema, tako da sam zadovoljan. :)

Vrh Dno