Šta je novo?

Blocking WOW!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Dacha!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dacha!

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2006
Poena
319
e sad....

drugar hoce da zezne malog burazera,koji je postao opterecen worcraftom....

e kako ga blokirati....?!

ja sam mu nasao neki program koji se zove EMSA Port Blocker,provalio sam mu po netu koje portove WOW koristi i ubacio u program,da ih blokira....ali...sta sad..mali je video da ikonica programa stoji kod sata i iskljucio ga...znaci ne vredi ovako...zna li ko neki drugi program,foru,hack...bilo sta da se blokira wow

konekcija mu je preko SBB kablovskog neta...

ovako : Imas 2 opcije , prva je da ako znas njegov user i pass mozes u acc managementu da sredis takve stvari 🙂
ako nemas tu mogucnost , ako imas router mozes otici u setovanja istog , promeniti default admin user/pass i tamo izblokirati portove. U svakom slucaju blokiranje igranja wow-a na tom kompu i tim metodama mislim da nije resenje problema ... Uvek postoje igraonice etc... Problem treba resiti na nivou razgovora sa istim etc... ali dobro

e ovako...rutera nema 🙁

zanima me da li je moguca opcija blokiranja portova direktno u windowsu?

Da li si pokušao da koristiš neki firewall?

p.s. Firewall je preporuka u svakom slučaju, nevezano za WoW

Ma blokiraj bre u Windows Firewall-u. Ograniči mu njegov account sa admin na user nivo da ne može ništa da čačka, a onda ga muči do besvesti. Tako sam je uradio sa svojim bratom kad su mi se roditelji peli na glavu zašto on ne uči.

Ama, pustite klinca da igra WOW, sve ostalo moze da izazove mnogo gore posledice na licnost!

Ma blokiraj bre u Windows Firewall-u. Ograniči mu njegov account sa admin na user nivo da ne može ništa da čačka, a onda ga muči do besvesti. Tako sam je uradio sa svojim bratom kad su mi se roditelji peli na glavu zašto on ne uči.

ajde molim e ako te ne mrzi,napishi mi uputstvo kako to da odradim....cackam po win firewall-u , ali n e mogu da provalim

tnx 😉

ajde molim e ako te ne mrzi,napishi mi uputstvo kako to da odradim....cackam po win firewall-u , ali n e mogu da provalim

tnx 😉

Najprostije ti je samo idi na tab Exceptions i otčekiraj WoW, što će automatski blokirati pokušaj igre da se poveže sa serverom. Takođe otčekiraj Display notification when Windows firewall blocks a program da ga ne bi obaveštavao o tome.

Jadni klinac... Vi ga lišavate dnevne doze instanci i levelovanja... Kakvi ste vi to ljudi... 😀

da samo znate šta sam ja od žene dobio za uzvrat kad sam joj odblokirao tarot sajtove :-devil-: :-devil-: :-devil-:

Threesome sa Milanom ???:-devil-:

ahahahahahahaha ****te

Nije mi jasno zashto jednostavno ne prestanete da mu placate to djubre? U igraoni ne moze toliko da napreduje a i da se provaliti ako mali krene da troshi pare vishe nego shto je normalno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno