Šta je novo?

BlazBlue: Continuum Shift

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
BlazBlue: Continuum Shift

blazbluecontinuumshift0.jpg

Developed by the prestigious Japanese studio Arc System Works - responsible for the excellent series Guilty Gear - BlazBlue: Calamity Trigger has already imposed on the United States and Japan as the fighting game of the year.

A stroke of brilliance and master a perfect first test on HD consoles, managed to restore the baston 2D form of yesteryear, through a title at the forefront of innovation.

Real phenomenon resulting from the arcade BlazBlue consoles became even more in terms of implementation and content. Beyond keeping a great viewing a stylish design to the extreme and an explosive soundtrack, is in its gameplay perfectly balanced rhythm breathtaking and richness of this game "vs." is the difference that knocks the competition!

A scenario with multiple branches for each character, 9 different game modes, online practice considered the most complete and stable to date, depth of play that makes it one of the undisputed leaders of tournaments around the world baston, BlazBlue : Calamity Trigger attack strong, fast and fair!

Igra izlazi za konzole u julu ove godine a pre mesec i po dana se pojavila verzija koja je skinuta sa aparata i odlicno se emulira na pc-u. Ko hoce moze da proba, nisam ljubitelj japanskih fighting igara i slicne manga kulture, ali verujem da oni koji to vole mogu da probaju ili su vec probali.:) U svakom slucaju evo screenova dole, radi zakucano na 60 frejmova.

Prilozi

• game 2010-03-20 09-59-07-96.jpg
    game 2010-03-20 09-59-07-96.jpg
    224.6 KB · Pregleda: 148
  • game 2010-03-20 09-59-14-71.jpg
    game 2010-03-20 09-59-14-71.jpg
    219.4 KB · Pregleda: 137
  • game 2010-03-20 10-00-47-93.jpg
    game 2010-03-20 10-00-47-93.jpg
    227.9 KB · Pregleda: 130
Igra je epic. Uz Guilty Gear mi je all time fav :)
Lepa grafika, svi likovi su potpuno unikatni i traze drugaciji pristup (nije polovina prosla kurs za ucenje shoryukena i hadokena :D), gameplay je jako brz, prilicno je kompleksna... :)

Imam Calamity Trigger za PS3, uskoro bi trebalo da pocne prodaja u Evropi, a izaci ce i PC verzija.

@Gdin_M

Ako nisi ljubitelj mangi i tabadziskih igara zasto postavljas temu? Video si slucajno da nema teme, pa sta kazes, daj i ja da privredim nesto.

Svi koji prate tematiku ,vec imaju igru.

@DVD

Veoma vickasto, ali na ovom forumu se trudimo da odrzimo neki nivo kulture. Nisi primetio?

Ako ti ne igras taj tip igara, nema potrebe da vredjas. Ja ne volim sportske igre, i ne idem na teme o njima da prosipam fazone.

BTW, BlazBlue: Continuum Shift je dosta dobro ocenjena igra, i uopste nije losa.

kuzma x nemoj da se ljutis i padas u vatru stavio sam smajli valjda zato sto sam kulturan.:wave:

@kuzma

Otkud ti ideja da ja hejtujem nesto?:trust: Ja sam ovo postavio da ima tema posto sam i ja probao igru i video da je nema ovde, pa mozda nekog interesuje a nije video da ima i da li radi. To sto ti znas da je izasla igra ne znaci da ju je jos neko ko voli gulty gear fazone video. U svakom slucaju tema postoji da bi se nesto prokomentarisalo ako nekog interesuje da li ce da radi ili ne, kakva je igra, ponesto da se pomogne nekome. Nadam se da si razumeo otvaranje teme. Evo da i okacim ako nekom ne radi igra u fullscreenu ima ovaj programcic koji je tera u prozoru i tada nema onih artfakata na nivoima.

I da, ja sam ljubitelj fajtacina, pogotovo MK-a, a to sto nisam ljubitelj mange ne znaci da je igra losa.:wave:

Prilozi

• DXWnd.rar
    152.1 KB · Pregleda: 15
Meni ne radi lepo na ati hd3200..:D

Mozda probam na 3850,tu ce valjda lepo? :)

Guilty Gear >>>>>>>>> BlazBlue.. Ne mogu ni da se porede :). Mada osvezavajuce

GG 4ever :)

BlazBlue cilja na igrace koji zele malo laksi pristup igri. Igra i dalje ima veliku dubinu i tesko je masterovati je, ali se lakse igra. Ima button hold, kada drzis dugme registruje se kao da se dugme pritiska sledecih 5 frejmova, tako da je lakse vezivati comboe. Guilty Gear je hardcore of the hardcore :)

Nadam se da ce vise ljudi pruziti sansu igrama poput GG i BB, jer ove igre to zaista zasluzuju. Na zalost, na domacim forumima sam uglavnom citao komentare tipa: Igra za decu, glupo, buton mashing, a vecina tih ljudi verovatno nije sastavila sat vremena igrajuci igru... Sve ovo je daleko od istine. Ulozite malo vremena da naucite, nagovorite jos nekoga da igra sa vama i sigurno se necete pokajati. Ja sam skoro igrao GG Reload online sa nekim likom Srbije koji je stvarno znao da igra, sto je retkost kod nas. Nezaboravno iskustvo. :)
Obe igre su veoma kompleksne i ima toliko stvari da se nauci. Pogotovo GG, usudio bih se da kazem da je mozda i najkomplikovanija tabacina danasjice.

Poslednja izmena:
@Gdin_M

Aj daj link na pm za tu emuliranu verziju.

BlazBlue i GG sam igrao nedovoljno, ali meni ipak Tekken deluju kompleksnije.

Upalih igru, uzeh Banga i iz prve sam uništio sve do onog velikog Rusa Tagara ili tako nešto. To je super rezultat s obzirom da nisam imao pojma šta radim :D

Imam utisak da kad bi usavršio Banga da bi bio nepobediv. Deluje kao jako, jako OP karakter. Jel to stvarno tako ili mi se samo čini kao početniku?

Inače nervira me artwork maksimalno ali kao tabačina je odlična :)

Eh kad si već tu, da li težina svake borbe raste logaritamski ili mi se i to pričinjava. Prva je laganica, posle mi se čini kao da je svaka sledeća značajno teža?

Daj neki ultra-giga-mega kombo za Banga ako znaš? :)

Eh kad si već tu, da li težina svake borbe raste logaritamski ili mi se i to pričinjava. Prva je laganica, posle mi se čini kao da je svaka sledeća značajno teža?
Tako je to obicno u tabacinama, mada se nista ne moze porediti sa KOFom, tamo su bossovi nenormalni.

Daj neki ultra-giga-mega kombo za Banga ako znaš? :)
Begginer's guide http://blazblue.byethost13.com/bbcs/characters/bang/bbcs_bang_guide.html
Combo list http://blazblue.byethost13.com/bbcs/characters/bang/bbcs_bang_combo.html

Bang je S tier i po mnogima najjaci lik u igri :) Mada je sama igra dobro izbalansirana. Osim Rachel, koja je bas osakacena. U prethodnoj igri je bila top tier, sada je jako, jako slaba, D tier. Konzolna verzija ce izgleda biti jos balansirana.

Opcije (tezina igre, broj rundi i sl.) mozete podesavati na ono test dugme (tako nesto, ne znam kako se zove).

U main menu, drzite A+B ili C+D pa start (misli se na ABCD u igri, ne na tastere na tastaturi) za Score attack mode i Sparring mode.

Sparring mode vam je odlican za vezbu.

Ovo vam je najbolji sajt ako zelite da naucite igru, skuplja se dosta pro igraca

http://www.dustloop.com/

Ima bukvalno sve.

Mada ovo sto je Shin-Bojan postavio je isto jako, jako dobro :)

Ja inace najvise volim Banga i Hakumena, mada mi je i Jin super. Rachel mi je isto extra, ali je dosta teska za igranje.

Poslednja izmena:
Na konzoli nisam imao prilike igrati, mada sam pokusao na kompu i imao sam stvarno ocajan FPS sve je usporeno i to zesce... Jel zna neko kako da popravim FPS?

Na toj GPU, nikako...:)

Treba stvarno jaka graficka da bi to radilo kako treba na PC-ju, a sa ovom tvojom to nikad nece da se desi... (one masine imaju integrisane min nVidia 7600 GT..:))

Hehehe tek sad sam video temu o ovoj igri, GGX razbijamo vreme je da probamo jos nesto :)

Konacno se pojavila PC verzija Calamity Trigger, ako nekoga interesuje

Online je preko GFWL, radi sa key iz drugih gfwl igara. Moguce je igranje i protiv vlasnika Xbox 360 verzije :)

Vrh Dno