Šta je novo?

Blade of darkness.

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Igra li ga iko sa foruma?

Blade of Darkness is a *****-and-slash third-person action game in which you can play as one of four different warriors, all of whom must do bloody battle with assorted forces of evil. The game follows in the tradition of similar fantasy-themed 3D action games that feature violent melee combat, such as Die by the Sword, Heretic II, Drakan, and, most recently, Rune. Blade of Darkness distinguishes itself from the rest of these with its selection of different characters, its motion-captured character animation, and its gore effects and lighting effects. It s got some problems and takes some time to get into, but it should otherwise appeal to players who ve enjoyed previous *****-and-slash action games, or those who like the idea of them.

Igra je stara,ali odlicna.Ja sam presao sa svim klasama celu igru.
Ne zahtevna je po grafici ali odlicna,od kad sam presao vise je ne igram.Neznam da li su izlazili neki nastavci?

Dobra igra. Igrao sam je pre i nisam je presao ali sam dosta daleko stigao.

I ja je igrao , stvarno davno bese , kolko se secam sto duze igras dobijas nove kombinacije "combo" udaraca , tako da drzi paznju.Meni ostade u extra secanju.

I meni je igra ostala u extra secanju! Ja sam je presao sa varvarinom ili tako necim (tabadžija u svakom slučaju :p ) Samo mačina + dobar armor + combo i ROKAJ! :D :D

zbog toga sam kupio prvi ge-force!

Kad se setim samo te djuske, bese imas cetiri klase da biras : Dwarf, Barbarian, Knight i neka cica Amazonka :). Definitivno najbolja hack & slash djuska ikada napravljena. Jos nisam naisao na djusku koja je bolja odradjena, ustavri koja je imala tu kolicinu zaraznosti kao ova. Najvise sam voleo da igram sa cicom ako se secam sa odredjenim kombo-om je ubedljivo pravila najveci damage od svih drugih klasa.
Kad se samo setim atmosfere zadnjeg nivoa pa i onog bonus nivoa kad se bijes protiv monstera koji imaju po 100000 healtha, ludnica totalna.. :)

presao sam igru jedno x puta i predobra je. Koga smara trazenje kljucevi i sl. ima dodatak koji se zove gladiator. Znaci samo sorka, nema kljuceva :)

istorija

Gde to iskopa..To je staro ko Biblija..Odlicna igra, izasla jos u vreme prvog Ge Forca..Presao sam je u svim kombinacijama i jos je imam negde..

zulu je napisao(la):
zbog toga sam kupio prvi ge-force!

E pa tada si se bacio u bespotrebni trosak. Igra radi i na V3 2000 perfektno i vide se svi detalji bas kao i na GF. :). Igra je vrh vrhova u zanru a grafika je i dan danas vrlo dopadljiva.

Vrh Dno