Šta je novo?

Blade 2

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
Ajde ko je skinuo Blade 2 divx nek se prijavi da uskochim do njega da mu to dignem poshto me neshto mrzi da idem u bijoskop zbog njega

zilet je napisao(la):
Ajde ko je skinuo Blade 2 divx nek se prijavi da uskochim do njega da mu to dignem poshto me neshto mrzi da idem u bijoskop zbog njega
kako ti bre nije zhao, ako nesto treba da se gleda u bionji (i ja odavno vecinom sve gledam na divx-u) onda mi Blade 2 deluje kao takav film.
zamisli -->FX boom ;) :whip na velikom platnu!!!

Ma kakav blade..ma nema jache od mog Home Surrounda:)
Pazi Blade je ok i sve to..ali opet...ono smorio sam se vishe takvim filmovima.. a obzirom da u poslednje vreme nije izashao ni jedan kvalitetan film vishe mi je smor da pucam pare da bih gledao gomilu efekata u bioskopu..
Chak je i Star Wars totalno razocharao..uzass!

KukuLele je napisao(la):
i blade 2
icoletalna steta 1.1gb
ep2 2.5gb

Kakav je snimak. Kako se moze doci do njih:)

Danas sam na buvljaku u Pancevu kupio divx blade2
Snimak nije strasan. Na monitoru dosta los, ali na tv-u moze da prode (geforce4 mx 440)- u svakom slucaju mnogo bolji od bilo kog vhs-a

Ja sam gledao Blade 2 u Takvudu i bilo je super, odusevio sam se...
A imam kuci zadnje zvucnike 2x120W prednje 2x60 i srednji od 20W bas mi ne treba zbog zadnjih :))) i ipak svaki film mi je lepsi kad gledam u bioskopu...

Ja iz principa vise ne idem u bioskop... Vi u BG imate Tuckwood u kojem nisam bio, al' su mi ljudi pricali da je zbilja vrhunski... U Novom Sadu najbolji bioskop se zove Arena, a kvalitet je sledeci: mono zvuk sa razdrndanog zvucnika tipa "Maratonci trce...", musavo platno, matori projektor koji daje mutnu sliku, a redovno fale delovi filma - otprilike dva-tri puta u toku filma misteriozno pofali po 1-5 minuta. Cena karte je od 120-180 dinara, tj. 2-3e. Pa puta dva za mene i zenu = 4-6e = 8-16 praznih CD-ova na koje mogu da snimim divx filmove koji ce na mojim ne bas nesto kvalitetnim zvucnicima i Sony E66 televizoru da izgledaju i zvuce tisucu puta bolje nego u najboljem novosadskom bioskopu... Moj drugar (zmajns) ide u Segedin i Pestu da bi gledao filmove koje zbilja vredi gledati u bioskopu...

Drug je jedno vreme imao projektor. Posto mu je dnevna soba povelika, stavio platno od tri metra, povezao komp sa projektrorom i Sonijevom mini linijom (koja ima Pro Logic sistem, znaci 5.1) i tako smo gledali filmove. Divota, koji bioskop. Sad ne mogu da se priviknem da gledam DivX na TV od 70cm.

Smesno je i to da na kompu imam dvd, a nisam do sada pustio ni jedan dvd film. Samo DivX.

pa shta cesh nema se para;) ipak za jedna DVD ubijesh jedno barem 20-ak divx-a:))

To Ashley: Shto nakudi toliko Arenu. Bio sam u njoj...nije to toliko loshe.. ali zato onaj Jadran valjda je stvarno mizerija..mada ima takvih bijoskopa i po Beogradu.
I nemoj da se zalish nisi ti bio u Zajecharu u Timoku... e to ti je krshina! Kada odesh tamo sve ti je posle toga u Surraundu i 3d-u:)

Vrh Dno