Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

znaci krece ponovo...hahahah volim bc kao pivo, ponekad l uvek dobro dodje :D

Pa za sad je na preko 40 opet :D Za sad dumpovi ne deluju nesto bitno na cenu.....

24 Hr Volume
3526.850 BTC

:D

Rat botova :D

Pa kad pogledas svaki novcic je imao svoj bull trap. Jednostavno tako funkcionisu ovi shhit koini. Evo i dark, stavi na max na mintpallu, sad pada i ide jos dole, mislin na drk

***,tako ako gledas,i BTC je shitcoin.... ;)

Umalo da se zeznem sa shortovanjem. Prodam 10k na 38,5k jer sam gotovo bio ubedjen da ce ici na ~33k nivo. Mejdutim, raketa na ~44k i umalo da popi*dim i kupim ga ponovo. Ali dobro je, vratio sam se u igru na 39,7k i 38,3k.

APSOLUTNO ga je tesko sad predvideti, ja sam iskreno mislio da ce doci tu do 38-39k do 1.Juna, zatim odrzavati taj nivo i polako rasti do 50-60k i za jedno ~10ak dana rocket. Ali ***, ne moze se znati sledeci korak.

See ya @ 0.001. ;)

Stvarno,te tri nule iza decimale bas idu na zivce... :D

Da, ozbiljniji resistance na 40k ovaj put, vec treci put nakon onog drugog proboja se odbija.

EDIT- probijeno opet ;)

Poslednja izmena:
Sve podseća na prošli pump. Samo strpljivo. Ja sam već par komada prsao u startu. Ni u jedan coin više nade ne polažem, niti manje sreće sa trgovinom imam ko sa BC. Niti ga manje imam... Ironija! :D

Ja sam batalio berzu do daljnjeg.... Stekujem sve sto imam,svih 250 kom. :d

EDIT

Evo,prebacio opet 40k

Poslednja izmena:
HOOOLD! :D
ovog puta nadamo se preko 100k :-devil-:

Poslednja izmena:
Dosta je 50% za 2 dana.
Izašao iz BC pa direkt u DRK.

BC je pokazao kako se pravi ozbiljan novcic. Svaka cast.

Да ли вам ради Минтпал?

ЕДИТ: Прорадио је у међувремену.

Poslednja izmena:
Ја се по мало бринем како ће ми минтпал исплатити силне милијоне када црни новчић претекне Дарка и ЛТЦ :)
Мало мало па некоме багује

Njima je u interesu da bude što veća vrednost i volume. Više me brine njihov security nego da li su pošteni ili ne.

Uh, dobro sam ga osetio ovaj put, utekoh u kompletu na 41k, ovo je bilo za dlaku...

Meni prođe buy order na 33.7k, prodah još juče na 38k (šteta što nisam dobro procenio pa je prešao 40k debelo).
U svakom slučaju me happy.
Očekujem ponovo stabilizaciju iznad 30k pa novi run na 50k i preko.

Zeznut je za trade samo tako. Sa malo iskustva koje imam ne znam za "gori" novčić u tom pogledu.

ma uzas, juce navalili na preko 40k i sad ja razmisljah, ostace tamo neko vreme, kad on danas jurnu nizbrdo, ne stigoh da prodam, al ajd ici ce gore opet valjda...

Naravno da će ići...samo je pitanje kada (5-15-45 a možda i danas)...Sada sam gledao (mintpal) na 33200 bio buy wall od 73 BTC-a , sad ga lik prebacio na 34012....videćemo koliko će bedem izdržati....:D

edit:
čim se cena približila zidić nestade, koji manipulator...

Poslednja izmena:
Vrh Dno