Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Koji od minera sa ove stranice koristiti https://bitcointalk.org/index.php?topic=623409.0 ?

Prvi koji kopa samo X11 čini mi se daje malo više u odnosu na onaj koji kopa i X11 i X13? Negde pročitah verovatno u DRK temi, ali tamo je haos od podešavanja pa bih molio nekog da ih okači za 270...
I da li taj prvi "donira" onih 2%? Tražim neki koji to ne radi...

Poslednja izmena:
Ni jedan od tih ne uzima nista. To je i bila poenta :D

EDIT

Mislim da daju isto,ovom jednom je samo dodata podrska za x13.

Raste volume polako....

Poslednja izmena:
Све нешто мислим да данас пребацујемо 38, међутим требао би нам неки пад да се напунимо :)

Ne svidja mi se ovaj coin sto ima velikih kitova koji su non stop na berzi..evo sad dosla cena do 34k ..neko u sekundi dropovo BC za 100 BTCa i obori u sekundi na 30K ..posle 15 minuta nakupise se buy orderi i opet ode na 34 k i opet neko u sekundi jedno 60-70 BTCa sell i u sekundi obori na 30k

Poslednja izmena:
Tačno. Meni se dopada sve oko njega i rad koji ulažu, ali ubijaju ga samo tako... Ko i prošli krug.

Koji od minera sa ove stranice koristiti https://bitcointalk.org/index.php?topic=623409.0 ?

Prvi koji kopa samo X11 čini mi se daje malo više u odnosu na onaj koji kopa i X11 i X13? Negde pročitah verovatno u DRK temi, ali tamo je haos od podešavanja pa bih molio nekog da ih okači za 270...
I da li taj prvi "donira" onih 2%? Tražim neki koji to ne radi...
-g 2 -I 19 -w 128 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8193 --shaders 1280 --gpu-fan 28 --gpu-engine 1200 --gpu-memclock 1250
daje 2.17

Hvala, ne pomaže... Odložiću za par dana, nemam vremena sad da tragam šta ne valja.

Ajde ne kukajte... da nema kitova cena se nikad nebi pomerala jer uz pump dolaze interesovanje za novčić. A pump-a nema bez kitova.
Snaga novčića se vidi u oporavku od dumpa a BC se tu najjače pokazao od svih shitcoin-a od kad su počeli da ih štancuju početkom godine.
Trend je i dalje pozitivan i ovaj coin postaje najpametnija investicija koju sam napravio ove godine.

PS. Malo činjenica: 1.000.000 BC-a je prodato na 35k ceni (i mojih par hiljada među niima) i pao je na 30k. Sada je ce a 32.8k. Dajte mi novčić koji to može da napravi?

Poslednja izmena:
Што си тиче трговине за сада је савршен, кроз недељу две сам дуплирао уложено. Вратио сам уложено у ЛТЦ и сада се играм са оним што сам зарадио, међутим ако нисам похлепан увек ми остане жал што нисам продао касније/купио раније :d

Izasao sam jutros na 31k,sad dosao sa posla i imam sta da vidim..eeeee ne valja kad dobijas ne valja kad gubis..

Imao sam 12k coina sad ne mogu da kupim 10k..Bas ***** i losa procena

EDIT: Imam utisak da ce Mintpal svakog trenutka na rokne :)

Poslednja izmena:
Na 38k ima lep resistance... ako to prebaci (mada sumnjam) onda može lako da se reši te nule viška.

Bogami,moglo bi danas svasta da se desi....

EDIT

Prebaci 37 000,i nesto ne vidim da ima nameru da staje jos. :)

Poslednja izmena:
nism nesto iskusan al po ovim orderima bi se reklo da ce ici jos gore

Na 38 000 78 BTC zid :D . Dal' ce da ga slone videcemo....reko bih da 'oce.... :D

Pored svega ne upevaju da ga spuste! Nema vise wall na 38 ostalo 22 btc.

Poslednja izmena:
38000 :)

Ja sam prodao na 38k, prošao mi sell order... Čekam nazad.

Prebacio dark u volume-u :D

Вечерас креће журка лудница, а ја изашао у град :(
Надам се само да су ми прошле куповине на 34к

Bogami,ako prebaci 40000 'ce da nastane ludilo-sizenje :d

samo neka malo padne na npr 31-32 da ponovo kupim jer sam prodao za blizu 38k,a posle neka skace do njegovog maximuma

sada gledam da je pre dva meseca bila slicna situacija..tad je presao i 50000

sada gledam da je pre dva meseca bila slicna situacija..tad je presao i 50000

Presao je on i 94 000,al' to je vise bio vestacki-lozana pump. :D

Ovo sad mi deluje kao skroz drugacija prica....

38 700 :D

Kako stvari stoje ovo nema sanse da rokne nazad na 31k-32k

Da li se isplati sada kad sam vec prodao sve(deb.l) da uletim u LTC "ZA SVE PARE"?

Poslednja izmena:
Vrh Dno