Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Neko se i dalje trudi da ubija cenu,al mu bas i ne ide nesto za sad.... :)

Kupio na 17 juče, bio stavio sell na 18.5 i zaboravio da ga skinem kad sam krenuo sa klincima u šetnju. Dok se mi vratili, okupali klince i ostalo, sad sednem za računar i bude :wall: shvatim da nisam poništio sell order kad smo krenuli da šetamo. Ode 200€ potencijalne zarade za par sati :( Ovaj pump & dump mogao sam samo da pratim kao posmatrač, ulogovah se na berzu prekasno.

Poslednja izmena:
Kanda pokusavaju da naprave novi pod na 20 000. Evo,opet raste....

Meh, ne ide me večeras, stavio buy na 19,1k, a bounce bio na 19,6k. Idem da spavam, makar nisam na gubitku, a kako me krenulo večeras, bolje i da ne trgujem.

Ja bolje da se nisam logovao, ne bih poništio u zadnjoj sekundi sell na 29k, a imao ih još uvek novčiće kupljene na 15k.

24 Hr Volume
1715.496 BTC

Kad porastem biću pumper!

Odlican osecaj kad se ulogujes i vidis cena 25k a tebi prosao buy order na 16.8K od pre samo nekoliko sati na koji si i zaboravio da si stavio :D

Izgleda nije jos gotovo :D

Napad na 30000 opet :D

Poslednja izmena:
Da, kao što rekoh ako prođe može svašta da se desi.

Edit: hehe

24 HR HIGH
0.00029999

Poslednja izmena:
Zeznuo me posteno, ne stigoh da kupim onu kolicinu koju sam planirao.

Uglavnom, sad cu se igrati jer verujem da ce oscilacije biti izmedju 20k i 30k, tako da cu tu ugrabiti koji dinar. Ako kojim slucajem dodje do 20k ili jos bolje ode ispod, idem all in! :)

U Junu ocekujem raketu, minimum 0.001. Dace bog. :)

Za sad udara u tvrdo, videćemo kad se bude približio onaj intervju ili šta god to bilo zakazano za nedelju, tada treba biti prisutan

Blackcast je u nedelju...

Da vidimo,ko je prodavao BC po 15-20k,neka se javi,necemo mu nista,bilo je ovde govorkanja o bunaru,propasti,istovarivanju dok jos vredi nesto...ja ni jedan jedini cent nisam prodao,samo kupujem... ne prodajte jeftino,naravno ko moze da istrpi struju.

Ja mogu da se pohvalim da sam prodao na 900, petnaest dana dana pre nego sto je isti stigao na 90 000, tako da svi ostali možete reći kako niste najgori.

Da vidimo,ko je prodavao BC po 15-20k,neka se javi,necemo mu nista,bilo je ovde govorkanja o bunaru,propasti,istovarivanju dok jos vredi nesto...ja ni jedan jedini cent nisam prodao,samo kupujem... ne prodajte jeftino,naravno ko moze da istrpi struju.

Ja sam poslednjih 7 dana stalno kupovao po 18k i prodavao po 19-21k, ne znam ni sam koliko sam krugova obrnuo. Nažalost, nisam bio kući juče, a zaboravio da skinem sell i prodao na 18,5k , tako da mi je promakao pump sinoć, ali već sam zaradio 2x na BC u zadnjih 7 dana, pa se ne žalim previše. Moglo je da bude 4x od uloženog pre nedelju dana, ali šta da se radi, i ovo nije loše. A pump sam očekivao nekako u nedelju ili ponedeljak ujutru, pa mi eto promače.

Poslednja izmena:
Videćemo da li ovaj put ima snage da se odlepi na 30k. Ovo je treći pokušaj...

Ps ja prodah sad 1000 kom

kre.ten :)

Poslednja izmena:
sad je vec kasno za ulazak u BC ???

Presao 32k!

Eno ga jeftin darkcoin pa se nadam da će ljudi da prelete tamo :)

na osnovu cega?

Cinjenica je da su ga vestacki drzali na ovom nivou, ucestalim dumpovanjem. Sada su ga malo pustili, a u Junu ga ocekuje dosta lepih stvari, od kojih je najveca izalzak na Coinkite(kako vec) i oni Multipoolovi koji ce ga pumpati. A s'obzirom da je vec bio tik iznad 0.001, ovoga puta ce ga lako preci, barem ja tako mislim.

opet volume luduje..ja sam prodao BC.. sad sam nakupovao WC na 200 valjda ce i on malo da skoci sad kad je BC

Ja prodao na 29990 ranije jer sam mislio da će opet da se odbije ali ode preko. Uzeo nazad na 28100. Dobro sam se izvukao...
U WC smeće više ne ulazim.

Nazad
Vrh Dno