Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

jok..10-15 puta manje..kako kad..ne rizikujem vise mnogo od kad sam mnogo izgubio na onom WCu a i nesto sam izgubio volju da zevam u berzu skoro ceo dan..stavim dole buy gore sell na BC ,CInni pa sta prodje

Poslednja izmena:
Zanimljivo da neko konstantno gura cenu dole (iako je Iconic rekao da je završio sa istovarom).....U buy order-u se "pojede" 10-15 BTC-a a u sell-u (za to vreme) ne mogu ni jedan BTC da predju...izgleda da ćemo još čekati na porast BC-a....

edit:
UPS...nečiji sell wall od 7+ BTC-a pojeden u trenutku

Poslednja izmena:
Baš ti htedoh reći... I juče je tako delovalo, ali nije. Čim dođe cena koja odgovara "jeli" su zidiće od 5-6 BTC-a u jednom potezu. Tako da... Kanda su ovo oni što ulaze u priču.

Istina.

Ti će da nas promovišu, ako se ne varam.
Kad zaradim, sa lovom idem na plastiku da promenim boju kože! Možda ostane i za još po nešto! :D

Haha! Da, da! Pročitao si me! :D
Tako ću i ja, ako mi pofali sredstava...

Znam, nisi me razumeo. :)

Samo nek' rade!

Teški... Ne isplati mi se ni da ga šutnem iz "asortimana" sada...

Evo ga na 24h high sada, 0.000189 a raste i volume - 700 BTC.

PS. Ne odgovaram na PMove tipa šta će biti sa cenom jer ni ja ne znam.

Ja već danima očekujem da krene neki ozbiljniji pump, ali nikako da dođe do toga. Stalno se vrti oko 17-19k, uz manje izlete na gore ili dole.

И ја исто жељно ишчекујем неко пумпање да падне, мада се могло вино узети на тим распонима цене. Него људи имам питање, пошто сам послао ЛТЦ из новчаника и сада тргујем на минтпалу ЛТЦ/БЦ. Чини ми се да су мање цене него на односу БТЦ/БЦ? Да ли да лагано променим сав ЛТЦ у БЦ и онда на да се посветим само трговини БТЦ/БЦ?

Sad je oko 20 000. Neko je poceo brutalno da jede sve sell wall-ove :D

Ma ne verujem ti ništa. :)

To je najtraumatičnija menjačnica za mene, para sam tu ostavio i prežalio na dotičnom novčiću, da bez 100k po BC-u neću ni da se logujem više...

Po prvi put da sam na shitcoinu ubo neki by, a to je bilo sad na 0.00015, i razmisljam se mnogo da li da to sad materijalizujem ili da cekam

Ko to zna... ne trebaš biti pohlepan ali takođe nema žaljenja kasnije.

DRK sam uspeo da prodam na 0.0037, zaradio 35%, bio zadovoljan, kad sutra krenu pump pa dodje dokle je vec dosao.
Sad sam prodao ipak, mnogo mi lici na onaj pik od rpe par dana, pa cemo da vidimo.

Sto ne napisa to ranije :d

Sad sam tek u dilemi, da li da se dokupim ili ne . . .
Rdjav posao ovaj kripto, stalno neka unutrasnja borba

Biju kinezi k'o sveti Ilija :d....

Ala su poranili danas :d

edit: I posle kazu kako Max ume da prdne, ovi BC diveloperi treba da patentiraju PrdezPump

Edit +: Omnik hvala za info dokupio sam se sa jos malo vise

Poslednja izmena:
Ako probije 0.0003 biće svašta

Volume je over the roof

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno