Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

To ti je USB drive na kome imaš već novčanik. Koji utakneš u komp i sinhronizuješ sa mrežom i imaš funkcionalan novčanik sa BC-om. Dobiješ i neki broj BC na njoj... No, pazari BTC pa pravac berza, ako hoćeš da uđeš u BC.

@ патриције

Ko zna... Ja da imam raspoloživog BTC-a, uzeo bih BC po ovim cenama. E sad, da li će još dole? Vrlo je moguće, a opet, ima takav promet da može i nagore lako da krene... Ko zna.

Jedno vreme sam dobro prolazio sa BC-om, međutim sad sam zaglavio sa 1300 komada kupljenih po 36k, čuvaću ih, pa šta bude

Da li ce bleki probiti sub 10k do jutra?
Ne verujem, možda do 13-14k tokom vikenda tj. na početnu vrednost pre onog velikog pumpa.....kad završe sa NAUT do kraja vikenda možda će nastaviti da pumpaju DRK a možda će ga ostaviti da se malo "odmori" i vratiti se na BC jer je u medjuvremenu lepo pao (jer su mnogi prodavali BC da bi ušli u DRK voz).....

I tako optimizam down the drain. Ako se uskoro ne oporavi ja cu da se istovarim.

uta5ehym.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
To verovatno znači da hoće još nižu cenu pre pumpa.
Jedina prednost je što ovde nema minera da dumpuju. dnevno alibja svakako neću da čekam pump 3 meseca kao maxcoin (fool me once shame on you, fool me twice shame on me).

Ja imam nakopanih nekih 120-tak komada,i ne prodajem ih dok ne izadjem u + :D

To verovatno znači da hoće još nižu cenu pre pumpa.
Jedina prednost je što ovde nema minera da dumpuju. dnevno alibja svakako neću da čekam pump 3 meseca kao maxcoin (fool me once shame on you, fool me twice shame on me).
Shakeouts
Shakeout is a deliberately forced price reaction, whose purpose is that of
stimulating public selling in order to facilitate the accumulation of speculative
positions. This is the most aggressive part in wiping out weak hands of their
positions. Sometimes during a shakeout, we can be so aggressive that we
drive prices so low that's it's way below our cost price. Losses does not
matter to us, it is only on paper, and we have enough bankroll to pump
prices back up. Individuals who have no experienced or unable to withstand
such psychological torture will usually exit the market at this stage
.
;)

Ma super je ta teorija koja u praksi ništa ne znači.

KOliko sam ukapirao communiti se posvadjao oko necega i podelio na dva dela i uopste ne pricaju vise jedni sa drugima pa im je BC tema na bitcoin talku u locku

KOliko sam ukapirao communiti se posvadjao oko necega i podelio na dva dela i uopste ne pricaju vise jedni sa drugima pa im je BC tema na bitcoin talku u locku

Da, pricalo se o tome pre par dana i ovde, Iconicove ideje nisu prihvacene i doslo je do potpunog rasula, posto je lik daleko najvise uradio za novcic(iako nije deo zvanicnog dev tima prakticno je bio no1 black coina) a najverovatnije napusta projekat i dumpuje ceo stek, izgleda da je ovo samo blagi uvod u potpuni slom novcica.

Posto nisam na vreme izasao sad cu pokusati da spasim sto se spasti moze na oscilacijama a na prvi bounce definitivno izlazim, mislim da je ova prica zavrsena s Iconicovim odlaskom.

Da, pricalo se o tome pre par dana i ovde, Iconicove ideje nisu prihvacene i doslo je do potpunog rasula, posto je lik daleko najvise uradio za novcic(iako nije deo zvanicnog dev tima prakticno je bio no1 black coina) a najverovatnije napusta projekat i dumpuje ceo stek, izgleda da je ovo samo blagi uvod u potpuni slom novcica.

Posto nisam na vreme izasao sad cu pokusati da spasim sto se spasti moze na oscilacijama a na prvi bounce definitivno izlazim, mislim da je ova prica zavrsena s Iconicovim odlaskom.

Doslo je do rasula zato sto je lik,da kazemo,blago neuracunjiv :D Da je bio br.1 se bas i ne bih slozio....ako nista drugo bio je najglasniji :D

"Projekat" napusta sigurno,trebalo bi da se do sad manje-vise istovario. Eno,presao je vec da promovise Liberty Coin.

LAST PRICE
0.00020700
24 HR HIGH
0.00021700

Mrda malo najzad.
Ima lep volume, ode 100tinak BTC za par sekundi a tu su i zidovi kao support.

Poslednja izmena:
Могло је овде фино да се заради, ја сам куповао на 0,007 ЛТЦ а сада је на 0,01

24 Hr High
0.00024005

Znao sam da ću se zeznuti, zadnji put kupio na 18k prekjuče i kako je padalo do 16-17k ostavim sell na 20k, potcenio sam koliki će biti skok.

Pa da bi znao dokle će gore ili dole da ide treba ti kristalna kugla i baba vanga. Zaradio si, uživaj.

Ma uživam ja na BC cele nedelje, izgleda da sam mnogo bolji u igri na berzi kad vrednost novčića pada, nego kad raste.
Zaradio sam na BC-u ove nedelje skoro 1BTC na 1BTC uloga, nešto nemam **** da držim više od 1BTC na MintPalu-u.

Jedino me nervira što sam osećao da će biti dobar pump za BC, ali ipak stavio sell kad sam krenuo na kratku popodnevnu dremku (***. klinci se probudi jutros mnogo rano) i baš tad bude skok :)

Mada iskreno nisam očekivao ovaj pump pre sutra.

Nema veze, opet ide dole.

Poslednja izmena:
Aha... Kao da pritiska istresanje na 19,5 K. Sve čisti na toj nekoj ceni i sell i buy.

Ne nadam se, da se ogradim, ali iz ovog može biti pump, ali i brzo u kontru. Vrlo rizična situacija, koju sam naučio prepoznati na teži način, naravno. :D
No, mislim da nije ništa posebno.

Poslednja izmena:
Aha! Pa to objašnjava ono što sam rekao da se neko trudi svim silama da pazari na oko 19,5K...
Videh ja da se čiste obe strane i ne kontam što drži fiks, jasno mi je bilo da ih sve želi po toj ceni, ali koji će mu kad je stao na te 22 i stoji sell wall baš tu i buy wall na 18,1 ...

Ako ovaj coin ne uspe, ja ne znam šta zaslužuje da uspe.

Malo me brine sve ovo sto se izdesavalo proteklih ~2-3 nedelje u vezi ovog novcica.

Onaj IconicExpert mi se popeo na zivce vise, umislio baja da je neko i da bez njega novcic nema svrhe! Postujem ja sve sto je on uradio za zajednicu, pratio sam njegove ideje i redovno analizirao postove, ali vidi se da je uhvatio maha i cim je skontao da su ga ljudi poceli malo ozbiljnije gledati, umislio da je boss. Ne mogu da krivim developere jer ne znam sta se desavalo behind the scenes, tj. da li su ga podrzavali u projektima ili ne ali svejedno nije trebao onako da reaguje. Uglavnom, on je proslost, sto ga pre zaboravimo - tim bolje!

Sa druge strane, ni ovi developeri mi ne ulivaju dosta poverenja, ovaj Soepkip je mutan k'o Dunav (a i sadasnja Sava), nekako mi lici na prevaranta, to sam zakljucio posle 2 minuta slusanja na yt. Kada su videli da je BC dosao do 100k, poceli su da se bave muljazama i ko zna sta je njima u planu. *** osetili lovu, odnosno postigli zeljeno pa treba biti oprezan.

Ja sam jos pocetkom meseca napravio plan da idem na 20k blackcoina i da ih cuvam preko leta. Ali se vec sada ozbiljno razmisljam da ostanem na sadasnjih ~10k (ako i to ne rasprodam).

Naravno, sve stoji što si rekao, uvek je tu rizik da će neko da zapali zadovoljan sa lovom koja će mu doći sa nekom određenom cenom...

A opet, od početka kada sam bio i najviše skeptičan prema BC, uvek me je prelomilo na ono "ma nisu valjda prevara" to što se baš trude svi oko projekta.

Vrh Dno