Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Kako mi se čini, svi PoS novčići su ozbiljno pali, pucaju jako brzo posle PoW faze.

WhiteCoin, AsiaCoin, Cinni, sad i BC kao najozbilniji novčić PoS tipa jako pada.

Poslednja izmena:
Whitecoin i Asiacoin su pukli s debelim razlogom

Ma da, ali hoću da kažem da generalno nema nešto uspešnog PoS novčića, ako i BC pukne, ceo koncept verovatno neće imati neku budučnost.

Ja još uvek nisam video da neki novčić "pukne".
I da postoji, svakako BC neće u tu kategoriju.

I ja mislim.

Zanimljivo je kako ljudi brzo menjaju planove. Kad bude pumpanje, zale sto nisu kupili jeftino i jedva cekaju da padne da bi napunili stekove. Kada dodje dump, onda se misljenje pormeni, zaplase ih trolleri po forumima koji predvidjaju do sada nevidjenu apokalipsu po novcic. I zatim odustanu a isti otpisu da je mrtav.

Ovde radim isto kao i sa maxom, sto god vise padne, vise cu ga kupiti. Al' ga zato odmeriti momacki prilikom prodaje. Samo strpljivo i pogled baciti dalje od nosa.

Ja sam se napunio oko 20500, svih 1 BTC koje su mi trenutno na Mintpal-u, ne želim da više povlačim sa BTC-e. Hoće li gore ili dole, nadam se onom prvom. Valjda se neću pokajati ujutru.

Za DRK nešto nisam hteo da ulažem po trenutnoj ceni - više od 2x povećanje cene u 4-5 dana, jedna dobro plasirana loša vest i ode dole poprilično. Videćemo jesam li bio u pravu.

Uveliko... Ide dole još čini mi se... Ali toliko je nepredvidivo da ne smem da prodam pa da ga čekam dole, jer više uopšte ne znam šta se događa. Cena već danima pada po 1k dnevno i sad po 1,5 do 2k dnevno u poslednja dva dana.

Ma samo neko dumpovao veću količinu BC-a. Skočiće brzo.

Srećom sam sve kupljeno juče po 20,5 pre sat vremena prodao na 22,5k, kao da mi je nešto reklo. Malopre opet kupih na 19k i prodah na 20,5. Samo neka se oni ovako igraju, meni lepo :)

Dumpovano je 1,500,000 BC-a praktično u nekoliko sekundi... ipak to je samo 2% novčića u cirkulaciji :D

Nekom prekipelo, trebaju mu pare da uloži u DRK :)

Ma što niže sada ode to bolje... samo će preći u ruke ozbiljnijih igrača, kao što smo mi :).

Ne prodajemo ispod 100K :)

To mi i palo na pamet, da beži u DRK. Ako... Nije mala stvar ta količina. Neka putuju svi slični pa već da krene lagano da se penje.

Ja ne zurim nigde. Sto bednija cena,vise coina dobijam sa poola :D

Kad je pool tek počeo sećam se dobih 360 kom za 24h sa 8.5MH/s...

Poslednja izmena:
Kanda je poceo da se oporavlja malo....

Opet je istovarena ogromna količina Blackcoin-a i opet je preživeo.
Očigledno se sve živo dumpuje da se uhvati Darkcoin train. Pogledajte Mintpal listu novčića... nema ni jednog ozbiljnog da nije u padu.

Opet je istovarena ogromna količina Blackcoin-a i opet je preživeo.
Očigledno se sve živo dumpuje da se uhvati Darkcoin train. Pogledajte Mintpal listu novčića... nema ni jednog ozbiljnog da nije u padu.
Ko sad hvata Darkcoin voz taj je lud...to je isto kao kad smo mi "jurili" max pa kupovali po .002 pa po .001 i evo gde je...paste dark ponovo,ko je kupio pre 10 dana jeftino kupio je,ko nije neka ceka bolja vremena. :)

Darkcoin je debelo zašao u bull trap fazu... vratiće se rode ;)

Ne znam,nisam dugo nesto u ovoj prici,ali da se neko toliko izivljava sa prodajom zadnjih par dana,i da se coin ovako drzi,meni je to totalno za postovanje :D

Placu ljudi po forumima na sve strane sto pada cena,ali sto se mene tice,posle svega ovoga samo imam jos vise poverenja u njega. Drzi se junacki :D

valjda prezivi majku mu. gde da kupim bc za usd?

Ne znam,nisam dugo nesto u ovoj prici,ali da se neko toliko izivljava sa prodajom zadnjih par dana,i da se coin ovako drzi,meni je to totalno za postovanje :D

Placu ljudi po forumima na sve strane sto pada cena,ali sto se mene tice,posle svega ovoga samo imam jos vise poverenja u njega. Drzi se junacki :D

Ne možeš kod nas za USD uzeti BC. Ima nekoliko sajtova na netu koji prodaju za dolare i evro, ali poslednji put pre par nedelja kada sam proveravao nije mogli. Možeš da poručiš možda, pitanje da li rade dostavu do nas odakle god da si, onu karticu - USB novčanik u suštini - http://www.blackcoincard.com/... No, uzmi BTC od nekog pa pazari novčiće, to ti je najčistije.

@ R_O_N_I_N
Prvi sam koji kuka, doduše u sebi manje-više, ali relano, svaka mu čast.

Какве су ваше прогнозе, може ли ова цена ићи још ниже? Ово је стварно прилика узети црне новчиће заџаба

pa sta cu sa njom? kako radi ovo cudo u sustini? kako se iz novcanika ona PUNI?

Ne možeš kod nas za USD uzeti BC. Ima nekoliko sajtova na netu koji prodaju za dolare i evro, ali poslednji put pre par nedelja kada sam proveravao nije mogli. Možeš da poručiš možda, pitanje da li rade dostavu do nas odakle god da si, onu karticu - USB novčanik u suštini - http://www.blackcoincard.com/... No, uzmi BTC od nekog pa pazari novčiće, to ti je najčistije.

@ R_O_N_I_N
Prvi sam koji kuka, doduše u sebi manje-više, ali relano, svaka mu čast.

Vrh Dno