Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Ja mislim da ti zidovi imaju potpuno kontra efekat. Čim se pojavi tako neki buy wall, odmah bude juriš da se proda po toj ceni, svi znaju kad pukne veći zid cena ide na dole.

A naravno da je 100 BTC wall fake, da neko hoće stvarno toliko da uloži ili da proda, ne bi obraćao pažnju na 1k razlike gore dole.

ja svaki wall gledam kao fake. da neko stvarno hoće da kupi ili proda veliku količinu sigurno to ne bi tako radio kao slon u staklarskoj radnji :)
sve je to manipulacija

Baš se trude da spreče da BC ode preko 28k, neko je prodao >50 BTC u sekundi.

Ali kul stvar je sto i pored tog ogromnog sell walla nije bilo nekog bitnog pada cene... :)

hoce li neko biti ljubazan da prevede malo to o cemu pricate poslednjihg dvadeset postova. ko sta dize prodaje itd sta su ti zidovi.hvala

Strašno... Da nije ovih mahinacija dolar po BC-u bi smo već odavno videli, a verovatno i dva dolara do sada. Uništiše ga. Ako preživi BC sve ovo biće super valuta.

Problem je što je moguć i krah uprkos svom trudu dev tima i zajednice. Jedino što me bodri je upravo to što je Ronin rekao, da nema bitnijeg pada cene na takve mahinacije - valjda holderi oguglali, vera u BC još uvek drži dobro.

uništiše ga?
dok nisu počeli da ga "uništavaju" cena mu je bila ispod 10k satoshija

To sa sigurnošću ne znamo ni ti ni ja - ko je kupovao i dizao cenu i uvlačio talasanjem cene i druge da kupuju. :) Lično smatram da je do, do 7-8k, sam došao - prirodno, zahvaljujući zajednici; pa i do 10k. Posle kreće prašina da se diže, jer se tu negde i dev tim počeo našire čuti i počinje hype - koji je fundamentalno polu-pumpersko polu-narodno čedo.

No, činjenica je da je svako od nas ko je satima gledao u berzu BC/BTC mogao videti ili dobiti osećaj kako i kada je rast zaustavljan. To je ujedno i svojevrstan negativan marketing i ja bih im i rekao "hvala" na tome, ali vrlo je očigledno i kada ih samo interesuje da se izvuče što više BTC-a, a to mi ne ide u prilog... :/

Sa'ce pocne blackcast,koga zanima... :)

Da trend je trenutno up, videćemo hoće li se držati.

Kad isplaćuju coin sa multipoola? Pošto kopam od juče i još ništa

I ja. Stoji mi na sajtu jedna isplata sa "pending" statusom,ali nije jos nish' stiglo u wallet. Javljam kad bude neshto :D

EDIT

Evo,upravo je stiglo neshto... :)

Poslednja izmena:
***,ja sam i sa x11 imao po 9 u proseku.....nekad 11,nekad 7,nikad ispod toga. Cini mi se da traba malo vise da obrate paznju na to koje coine kopaju.

P.S.

Ja danas dobio 3.78 za 24h a nikad nisam imao ispod 7 (i to je bilo na Cryptoalts-u).
Jedan peh cu da im oprostim,videcu sutra sta se desava.....

Inace,iscimao sam StGNU-a da mi objasni o cemu se radi. Njegove reci:

[16:36:17] <StGNU> x11?
[16:40:48] <StGNU> X11 payouts were not near as good as scrypt
[16:40:58] <StGNU> due to the fact that one of the coins mined tanked in the market
[16:41:06] <StGNU> what would have been worth 4 BTC was about 1.27
[16:41:17] <StGNU> I'm going to add more x11 coins but there aren't many that are any good
[16:41:24] <StGNU> except darkcoin and it's price isn't as high anymore
[16:41:35] <StGNU> if you have some recommendations for me to evaluate let me know

Tako da ako neko ima neke dobre ideje za x11 coine,nek' mu predlozi. Ja bas nesto i nisam iskusan na berzama.... :d

Poslednja izmena:
bate sto se berze tice isti sam veze nemam... sta znam sad imamo upola manje nego na scrypt... mozda bi najbolje bilo neki drugi multipool naci ili taj cryptoalts.

***,ja sam i sa x11 imao po 9 u proseku.....nekad 11,nekad 7,nikad ispod toga. Cini mi se da traba malo vise da obrate paznju na to koje coine kopaju.

P.S.

Ja danas dobio 3.78 za 24h a nikad nisam imao ispod 7 (i to je bilo na Cryptoalts-u).
Jedan peh cu da im oprostim,videcu sutra sta se desava.....

Inace,iscimao sam StGNU-a da mi objasni o cemu se radi. Njegove reci:

Tako da ako neko ima neke dobre ideje za x11 coine,nek' mu predlozi. Ja bas nesto i nisam iskusan na berzama.... :d

Ne drpaju vas ... Poenta je da ima puno varijabli koje utiču na to koliko ćete dobiti. Tako da vam je to što je.

X11 sem DRK-a, nema isplativih predstavnika (a ni DRK to nije sa trenutnim diff-om). Dakle, preporuka je da idete na scrypt dok možete... Jednostavno, veći izbor valuta...

Poslednja izmena:
Scrypt mining u oktobru ove godine puni 3 godine dok X11 algo nema ni pola godine. Sta očekujete???

sve ce to doci na svoje, ali ima i na x11 isplativih valuta, jer opet ponavljam x11 trosi 50% struje, a to je veomaaa bitna stavka (ako vam je racun oko 100k din)
e onda je i ovakav x11 isplativiji od scrypt-a

Sto "mi"? :D Ja lepo rekoh da sam do sad,u principu,bio zadovoljan isplatama za x11. Ovo je bio prvi dan da su podbacili (i to,onako,za sve pare :d ). Ne mislim da me "drpaju",kulturno sam pitao coveka i dobio kulturan odgovor. :)

Sto se mene tice,dok ne vidim prosek za dva,tri dana,suzdrzacu se od donosenja bilo kakvih zakljucaka. Pogotovo zato sto kopam kod njih vec neko vreme,i isplate su bile poprilicno konzistentne... Jos da im uzmem k'o olaksavajucu okolnost da su bukvalno juce izbacili novu verziju poola. Nije bas za cudjenje sto ne ide sve glatko :D

@ Phoenix257

Ovde,kod bivsih okupatora, ( :D ) je 0.30 evro centi kilovat,pa ti vidi :S:

EDIT

Lepo pitao covek dal' imam neki predlog sta da uvrsti u x11 repertoar. samo sto sam ja glup za te stvari pa bolje da cutim. :d Ako neko ima predlog,nek' mu kaze....ili moze i ovde da napise,nije mi tesko da prenesem :D

Poslednja izmena:
Ispravka, nisam se korektno izrazio upotrebivši zamenicu u množini. Perdoname por favor. :D

Nego, već rekoh negde na forumu, ne pratim BCT poslednjih par dana - pofalilo vremena, događa li se nešto? Jesu kazli nešto pametno sinoć u Blackcast-u?

Meh,nista specijalno. malo pricali o poolu,malo delili coine,bio im gost neki baja iz cryptsy-a....i tako....ima snimak ako ti se gleda.... :D

https://www.youtube.com/watch?v=dVeLJFOdfyY

EDIT

E,da,onaj wizz i,ja mislim,njegov burazer,imaju rentakar agenciju koja iznajmljuje luksuzna koljica (tipa lambo,bentli,rr,ovo,ono.. :D ) i uvode BC kao nacin placanja. Kul :D

Poslednja izmena:
Drugim rečima - niš'... Fala u svakom slučaju na sižeu, možda i bacim pogled na preskok pred spavanje.

Cena baš ode na dole, malopre uzeh 1000 na 22800, nisam siguran da li da još ulažem, mada ne očekujem veći skok i ako se vrati, možda do 25k, ako i toga bude.

Danasnja isplata sa poola je bila skroz ok...

Kao i za svaki multipool, treba bar 7 dana da se dobije adekvatna analiza isplativosti.

Sad ce malo gledamo kako ovaj tone, maksonja nije vise zanimljiv

Samo neka tone, da se punimo.

Kad bi pala na 20k, uzeo bih jos ~10k i onda ne diram nista do 100k.

Vrh Dno