Šta je novo?

BLACKBERRY Q10

Koliko ti "sastavi" GSM?

Jeste to subjektivno, ali dobrano drndam telefon skoro ceo dan, doduse mnogo manje za pozive, a vise za mail-ove.

Koliko ti "sastavi" GSM?

Jeste to subjektivno, ali dobrano drndam telefon skoro ceo dan, doduse mnogo manje za pozive, a vise za mail-ove.
Nije GSM nego 3G.Srče bateriju...meni i stotinama drugih..Pogledaj test na YT Erike Grifin..Evo ti ovde u temi nick Neogeo pa pitaj i njega...
A na 3g moze 3 dana

Poslednja izmena:
dobro...i na koju ja da stavim 😀

i da...zasto ne mogu da uradim Update na 10.3 :S

Nije GSM nego 3G.Srče bateriju...meni i stotinama drugih..Pogledaj test na YT Erike Grifin..Evo ti ovde u temi nick Neogeo pa pitaj i njega...
A na 3g moze 3 dana

Ja sam te lepo pitao - koliko ti izdrzi na GSM-u (2G)?
Za 3G si vec napisao 1 dan, a sad pises 3 dana - dogovori se sam sa sobom 🙂

Pretpostavljam da si hteo da napises da ti na GSM-u traje 3 dana.

Ja sam te lepo pitao - koliko ti izdrzi na GSM-u (2G)?
Za 3G si vec napisao 1 dan, a sad pises 3 dana - dogovori se sam sa sobom 🙂

Pretpostavljam da si hteo da napises da ti na GSM-u traje 3 dana.

Greska u kucanju. Na gsm ide do 3 dana.

E to 🙂 Thanx za info.
Videcu kako se kod mene ponasa i koliki je benefit s obzirom da sam zaboravio da napomenem jednu "sitnicu" - 99% vremena sam na WiFi-ju - i na poslu i kod kuce.

E to 🙂 Thanx za info.
Videcu kako se kod mene ponasa i koliki je benefit s obzirom da sam zaboravio da napomenem jednu "sitnicu" - 99% vremena sam na WiFi-ju - i na poslu i kod kuce.

Zivo me zanima koliko ce trajati baterija na 4G ,koji uvodimo za neki mesec.

Nije mi previse zanimljivo. I ovako imam samo 3Gb u paketu, a sto je najgore - od toga ne iskoristim nista zbog pomenutog WiFi-ja 🙂

Ma instalirao sam ja..ali nece kontakte da sinhronizuje...nasao sam neku verziju 2.3.5...ali mogu da ga koristim samo kad je upaljen...tj samo kad upalim Viber stizu mi poruke...nema ono da radi u pozadini...Kako je kod vas

ja sam instalirao preko Snap-a i sve radi najnormalnije...

Hvala...kad budem dosao kuci...malo cu daa se igram..
Nego, od 6 jutros do sad svukao mi je 30% baterije..a vecinom je bio na wifi..nista spec..mada ima 2 mail naloga...face..na device monitor pise da naajvise baterije trosi na stand by...

Izguraće ti baterija 2 dana (tako bi trebalo)...

Settings > Network > Mobile Network > APN

i onda tamo kucas parametre za svoju mrezu, npr. Telenor: Access Point: internet, User Name: telenor, Password: gprs

Poslednja izmena:
kod mene je:

Data Service - On
Network Technology - LTE/HSPA+/UMTS/GSM
Network Selection mode - Automatic

Sto se downloadera aplikacija tice Aptoide je mamma...

Hvala...kad budem dosao kuci...malo cu daa se igram..
Nego, od 6 jutros do sad svukao mi je 30% baterije..a vecinom je bio na wifi..nista spec..mada ima 2 mail naloga...face..na device monitor pise da naajvise baterije trosi na stand by...

Pogledaj sta sam pisao o bateriji.promeni konekciju samo na GSM

Inače, ako isključim fon gubim sve aplikacije sa amazona. Čak i viber koji nije sa Amazona ostaje ali traži ponovo ukucavanje viber koda i broja telefona..... They screw up real good with this update

Poslednja izmena:
Meni se fon totalno resetuje kada ga isključim pa uključim. Kao da sam odradio hard reset 🙁

Na GSM mi je stalno...citam da svi imaju problem sa 10.3..tako da I nesto nisam bas tuzan sto mi jos neizbacuje 🙂

e, primetio sam prvi issue sa Viber-om preko Snap-a... naime, treba mu sto godina da posalje sliku... imao neko slicne probleme?

Nazad
Vrh Dno