Šta je novo?

Blackberry Classic

Dobar telefon nema šta, pre jedno 3-4 godine da je izašo, napravio bi BUM na tržište...Tad su još bili popularni takvi telefoni...
:'D

Nikada se necu navici na kucanje bez fizicke tastature... Prvi put sam dosao u situaciju da nemam Blackberry (nosim dva touch screen telefona) i zaista sam manje produktivan van kancelarije. Mrzi me da kucam duze mailove, nego sve odlazem dok ne sednem za racunar pa onda izgubim vise od pola sata odgovarajuci na iste. Ja cu sigurno uzeti ili Classic ili Passport i imam mnogo ljudi u okruzenju koji slicno razmisljaju. Mislim da ovakav telefon i te kako ima svoju publiku samo da rese bagove koje su imali sa Q10. Meni licno kao nekome ko je zadnjih 7-8 godina uvek kao jedan telefon imao BB i na kraju posle duge borbe resio da digne ruke od njih, deluje da BB sa Chen-om kao CEO-m opet hvata kurs sa koga nisu trebali ni da skrecu.

Poslednja izmena:
Ja sada nosim Q10 (kojim sam prezadovoljan) ali mislim da će mi logična zamena, u neko dogledno vreme biti Classic ili Passport (zbog većeg ekrana).
Super im je ponuda je svaka roba ima svoju ciljnu grupu, tj. kupca ;)

Nazad
Vrh Dno