Šta je novo?

BlackBerry 8100

Realna cena oko 120-130eura, inace super telefon. Lagan, malih dimenzija...a odlican SW plus trackball.

Koja je poenta Blackberry telefona bez Blackberry servisa?

isto kao i Anycool, Cect i sl....

a i ja ne znam da li moze kod BB da se pokvari BAS BAS nesto a da ne mozes sam da popravis...a i problemi su uglavnom softverske prirode...ja nigde nikad nisam video nekog da je pisao crkla mi je maticna od B...sto na nasim, sto na stranim forumima...a dokaz kvaliteta je taj sto se njihovi stariji modeli 7xxx serije i dalje koriste i prodaju...

Kod nas ga ne mozes pronaci u prodavnici...nijedan BB...osim paketa kao sto je Bane R linkovao...

ljudi koji dolaze iz nemcke...Velike Britanije...Holandije i sl. donose dosta telefona takvih...mada cesto NISU DEKODIRANI...tako da to moras da odradis

imas oglasa dosta na mobilnisvet.com

pozz

Imash na ebay-u .Imao sam 8100 ali mi se nije svideo . Prodajem ja jedan model , jer kao prelazim u Crnu goru , a tamo nema ovog reshenja i dalje .

A nikad bolji telefon za pisanu komunikaciju (mail/sms )

meni se svidja...eleganan, lep, funckionalan ali i osetljiv...bar mi tako deluje...Meni BB ne cini posao jer nema sve funkcije, ali za poslovne ljude to je vrh vrhova...

Posebno trackball koji ima...tako ql stvar :)

isto kao i Anycool, Cect i sl....

a i ja ne znam da li moze kod BB da se pokvari BAS BAS nesto a da ne mozes sam da popravis...a i problemi su uglavnom softverske prirode...ja nigde nikad nisam video nekog da je pisao crkla mi je maticna od B...sto na nasim, sto na stranim forumima...a dokaz kvaliteta je taj sto se njihovi stariji modeli 7xxx serije i dalje koriste i prodaju...

Kod nas ga ne mozes pronaci u prodavnici...nijedan BB...osim paketa kao sto je Bane R linkovao...

ljudi koji dolaze iz nemcke...Velike Britanije...Holandije i sl. donose dosta telefona takvih...mada cesto NISU DEKODIRANI...tako da to moras da odradis

imas oglasa dosta na mobilnisvet.com

pozz

Dejane,

blackberry servis nije servis telefona, nego usluga bez koje blackberry telefon ne treba ni koristiti.

http://www.vipmobile.rs/cm/private/postpaid/blackberry/index.php

@axon
'Ajde, molim te, odgovori zašto dižeš ovu i još nekoliko tema iz 'mrtvih' i pri tom u njima ne pišeš bilo šta korisno?:mad:

Koja je poenta Blackberry telefona bez Blackberry servisa?

Isto kao "Koja je poenta iPhone bez interntet servisa"
Blackberry servis je potreban samo za push email. Ako taj servis nije potreban, Blackberry telefon i web surfanje radi bez problema sa obicnim data servisom kao bilo koji drugi telefon slicne namjene

Nazad
Vrh Dno