Šta je novo?

black :)

illidan

- Bike Camper -
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,605
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, cm atmos 240 - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - fosi audio za3 - kef q350, fiio ft1, all balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
gigabyte mo27q28g
Miš & tastatura
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
idf2010_gigabyte_P67A-1.jpg

http://www.futurelooks.com/idf-2010...{"inFacebook":false,"locale":"en_US"}},false]
http://en.ocworkbench.com/tech/idf-2010-gigabytes-sandy-bridge-motherboard-sighted-at-idf-2010/

Ovo je perverzija:Klanjanje

Konačno kraj šarenilu. Jedino je pitanje kada će biti ovako nečega i za AMD i pritom ne mislim neka ultra mega highend ploča, nego neka mainstream.

Jeste vrh lepa i dizajnirana ali opet, nedostaje ono plavo 🙂
Mada, ne bih se zalio na jednu ovak'u 🙂

Joj Asus... lepši mi je i plavi Gigabyte nego njihove braon.

Nestalo im plave boje 😛

Ahahahah!!! :d:d:d

ne vidi se slika (hotlinking), ima Gigabyte odavno takav taster na nekim svojim plocama, recimo na X58-UD7

e to vec ne znam 🙂
mada asus je prvi to imao ono lepo crveno start (Ferrari)

Ruzniji GA nisam video u zivotu.
Sharenilo me like it :smoke:, ovo je bzvz :smackbum:.

e to vec ne znam 🙂
mada asus je prvi to imao ono lepo crveno start (Ferrari)

Pa da, ali GA uvek kasni za ostalima. No bilo kako bilo ova ploča je preslikani MSI desgin potpisjuem. Mogli su da budu malo originalniji. Verujem da ako bace ove ploče u prodaju najviše će profitirati MSI jer će biti prepoznatljiviji 😀

Gigabyte placa cenu za losiju X48 seriju gde su imali puno problema sa naponskom jedinicom i biosom.Znacajno su se popravili sa serijom X58 za koju pricaju da je mnogo dobra za overklok ali izgleda da su sa ovom serijom malo zatajili u dizajnu jer Evga i Asus su bolje prosli.Ipak mislim da su Asus i Evga mnogo pojednostavili podesavanja u biosu za overklokere u odnosu na Gigabyte sto je dosta uticalo na prodaju.Sve u svemu Gigabyte je i dalje u top tri zajedno sa Evga-om i Asus-om.

Ma kakav dizajn, Gigabyte je tu realno uvek bio za dva koplja iza EVGA-e i ASUS-a... 🙂

Na (najbitnijem) polju performansi su egal, ali sto se dizajna tice...

U fazonu CARA svoga konja uvek hvali 😀
Mislim drugačije i ne može ako mu pogledaš potpis 😀
A da mu se ukaže prilika prešao bi opet na ono na čemu je bio poslednjih 10 godina hahhaha 😀

Pa sta ih bre hvalim, vi's da ih pljujem - ne mogu da prismrde EVGA-i i tvojim poslodavcima 😛 po dizajnu 🙂
OK, malo su se kultivisali sa X58A serijom ploca, pre svega UD7 i UD9 (ostali na dve-tri boje, poizbacivali ostalih 17 :d:d:d), a pravi korak ka sexipilu 😀 prave sa ovom novom P67A serijom... 🙂

Ali to je sto se tice dizajna, performance wise ne kaskaju ni malo, naprotiv... cak cu se i usuditi i reci da su za pola koraka ispred ovih, sa svojim ubitacnim UD7 i (narocito) UD9 plocama :smoke:

A da bi presao vala na Rampage III Extreme, npr. - bih vala!
Prelepa ploca :smoke:
(iako bi za neko surovo klokanje bolje prosao sa "dugom devetkom" iz Gigabyte-a 😀... ipak me proslo sve to, ASUS nije nista losiji za 24/7, a to mene zanima)

Moje mišljenje je da Gigabyte nudi kvalitetne ploče u nižem segmentu . Imao sam i Asusa i Gigabyte-a iz nižeg cenovnog segmenta i za Asus mogu reći da je smeće neopevano . Ploča se zove M2N-e sli , nikakve opcije , problemi sa zvukom ali je barem bila stabilna . Kolega je kupio M3A mislim da ne treba da komentarišem ništa . Gigabyte sam imao GA MA 770 DS3 ver2 , dobra ploča dobar overklok sve u svemu odlična za te pare . O višoj klasi ne smem ništa da kažem jer nisam imao prilike da postanem vlasnik neke od tih brendova ali mi ASUS-i preko 150 € ulivaju daleko više poverenja od svih ostalih .

Nema sta da ti uliva poverenje (a da pritom nisi ni probao, te ne znam na osnovu cega donosis ovakav sud)... ali Gigabyte ima izuzetnih ploca u najvisoj klasi.

Sud koji sam izrekao je zasnovan isključivo na vizuelnom utisku i nema nikakvo značenje jer nisam bio korisnik . Asus nekako napravi ploču da ju je milina pogledati koliko kvalitetno izgleda .

A, to... znas da je to pogresno razmisljanje, naravno? 😛

Ali dobro - tu se u potpunosti slazemo! 😀😀😀
Da, ono kad vidis neki ASUS-ku visoke klase, odma' izaziva "wow" efekat. Ista prica i sa EVGA plocama.
Gigabyte, bar dosad, je vise bio ono - "meh"...

BTW - ako vec nisi, de osacuj vec pominjane X58A-UD7 i UD9 ploce na netu... pa daj sud kako ti izgledaju "na prvi pogled" po pitanju kvaliteta 😉

Pa zar je bitna boja ? Ionako neću gledati u nju, stajat' će u kućištu. Dok mi karakteristike odgovaraju, odgovara mi i boja. ,)

Nazad
Vrh Dno