Šta je novo?

Black & White

||NeX||

Čuven
Učlanjen(a)
25.11.2002
Poena
649
Tek sam došao do igrice, ali imam osjećaj da ću se malo više sa njom pozabaviti, zato unaprijed pitam, da li ima neki mission dodataka ili bilo šta od dodataka za tu igru. Ako da, šta je to i gdje skinuti?

Hvala unaprijed!

bilo je dodatnih creature-a za skidanje, imam ih ja ne nekom disku mozda, ali nije veliko, po 800kb mozda svaki.

bilo je ranije dosta vesti i za mission disk, ali sam otisao u vojsku pa pojma nemam sta bi sa tim :)

||NeX|| je napisao(la):
Tek sam došao do igrice, ali imam osjećaj da ću se malo više sa njom pozabaviti, zato unaprijed pitam, da li ima neki mission dodataka ili bilo šta od dodataka za tu igru. Ako da, šta je to i gdje skinuti?

Hvala unaprijed!

Mislim da postoji i expanzija na "osnovni" B&W

U pravu je septimus, postoji expanzija i zove se Black & White: Creature Isle

Da li je istina(drugar mi pricao), da na kraju igre dobijes svoj psiholoski profil.

olfrud je napisao(la):
Da li je istina(drugar mi pricao), da na kraju igre dobijes svoj psiholoski profil.

Da, i to moze biti pomalo "bolno", zamisli se malo

Nisam ni blizu kraju, ali mislim da nebi bio realan taj profil, jer nije dovoljno obilan izazov. Da se na kraju srećeš sa pravim Bogom onda bi to bilo to po meni. Da uočiš da je samo jedan Bog, a da se ti samo igraš igrica, što je suprotno u igrici. Ti dok igraš fakat imaš osječaj da si ti (sA.) Bog!

Pa nisam ja tako los covek da se postidim licne analize:)D ), nego ovde ima mnogo nagadjanja. Znate li nekoga ko je zavrsio igru?

||NeX|| je napisao(la):
Samo sačekaj da s eja dočepam odmora.
Bit' će gotova u najbržem mogućem roku.
OK. Ocekujem onda odgovor.
poz

Jel moze neko da okaci cd key za B&W obican (ne dodatak), isao sam na search ali nista.

Vrh Dno