Šta je novo?

Black Prophecy

Trebalo bi da bude patch kroz sat-dva koji to sredjuje. Ostalo mi je bilo sasvim ok, u beti za nekih 15-ak dana koliko sam imao problema sa bagovima max 3-4 puta.

downloading

Ako jos niste poceli da igrate bolje sacekajte dok srede taj kvest za kampanju, ali mogu da se igraju one genericke misije za levelovanje u Spire-u.

Skinuo sve i kada pokrenem instalaciju kaze da je korumpirano.... Pffff.... Jel ima neko slican problem, skidao sam one fajlove sa njihovog sajta... nadam se da nisu svi vec samo prvi :(

Probaj da ih sve potrpas u zaseban folder ili skines .exe ponovo, mada nisam video da je neko imao problema sa pokretanjem instalacije.

Poslednja izmena:
Ako ste zainteresovani da napraivmo neki guild ili tako nešto dođite na www.exxtreme3d.net da se dogovorimo :) biće nas 10+ sigurno

arci proveri checksums (u total commanderu) od svih fajlova (imas na sajtu md5) pa vidi koji ti fajl nije dobro skinut

Cisto da javim da sam uspeo da predjem taj bagoviti kvest, posto je problem da se server preoptereti zbog nekontrolisanog spawnovanja NPC-jeva.
Dakle prvo treba da skenirate sondu u Other Nimbus (ova mapa inace nije mogla da se ucita) i trebalo mi je nekih 5 sekundi da ucitam i ume da laguje dosta, ali samo treba da se pridje na 150 udaljenost od sonde i skenira sa "G". Sledeci deo je malo tezi jer se otvara treci deo Nimbusa (Shadow nesto) i tamo treba takodje da skenirate sondu sto je lako. Problem je zbog tog laga jer na tom delu zatim treba da unistite dva broda (Jadd Hadar ili nesto slicno se zovu) i jedan transporter.
Nekoliko puta sam ulazio u taj deo i svaki put je nenormalno lagovalo, a sada sam imao srece da sam uspeo da uhvatim trenutak kada je bilo igrivo pa sam ih na brzinu ubio i zavrsio problematicni kvest. Da ne biste tracili vreme na trazenje koristite "U" za radar pa ih odmah oznacite (naravno ako vas se potrefi da ne laguje u tom trenutku), znaci 2 + 1 transporter. I malo upozorenje posto je to newb zona gde se ne zna ko na sta puca, moze da se desi da neki zapuca i na vas dok jurite botove, ili je covek jednostavno idi*t. Ja nisam imao toliko problema jer sam sada lvl 6 pa sam imao jaci kokpit i stit koji mogu da podnesu malo paljbe.

Poslednja izmena:
Izasao je patch:

* Fixed an issue that resulted in the prologue progress not being saved properly
* Fixed unusual high NPC respawn in “Outer Nimbus”. The performance of the sector should now be considerably better
* Fixed an issue that was negatively influencing the server performance.
* Player default depot size increased to 60

Uh ubi me ovaj prolog deo na pocetku koliko je dosadan...

Nadam se da nije i kasnije tako...

Meni ova igra toliko laguje da je to strasno. Kada odem u prvi novi sistem da obavim prvi zadatak koji dobijem od onog komandira na svakih 3-4 sekunde mi se brod vraca unazad, ne mogu da pucam pa krene pucanje, uglavnom gotovo ne igrivo... Bas steta...

Ume da se desi poprilican lag u u onoj spire misiji dok ima drugih igraca i dosta spawnovanih NPC-jeva, barem one posle misije dok se zavrsi prolog su sve solo pa nema laga.

Yep, u beti kada sam dogurao do Comadrona mogao sam odmah da picim misije kampanje, a ovde sam morao da naguram lvl8 da bih uposte mogao da igram jednu misiju, dok jedan drug cak i sada ne moze da je pokrene. Ne znam da li onda moraju da se i rade oni zadaci koji se dobijaju od ljudi iz baze da bi se otljucali posto je on preskocio dva od Noah-a u Spireu.

meni je onaj pan junkyard nestao kad sam zavrsio ono sa minama, a imam misiju od noah-a da zavrsim tamo...

sada imam nesto da probam tyi fighter da vozim... svaki dan me uspava ova igra :)

Trebalo bi da imas otvoren Pan's kada odaberes rasu, problem je u tome da je izgleda ubaceno da moras i one druge misije koje ti daju kada kontaktiras bazu, ili veci nivo. Pogledaj da li imas Vertigo misiju koja otkljucava Apo kada odaberes Tyi.

Apo Kata se otkljuca na lvl8. Koji su vam nikovi u igri?

Ja sam Tyi nik Banneks.

Nick mi je CobaninBoban, mada sam ove nedelje prezauzet pa ne verujem da cu stici da igram pre ponedeljka. Inace dogurao sam do Col Esera-e na lvl 10.

Odabrao sam rasu i sad mi se cini da su mi sve misije uglavnom pvp. Jel sam u pravu ili nesto gresim? Ako je tako da batalim igru i da ne gubim vreme bezveze.

Da li ti je otvorena Apo Kata i Col Esera? Misije su pvp ako ih biras od ambasadora, ali mozes i da radis pve genericke protiv AI-ja za buzdenje xp-a. Ono sto me nervira je da sada mora da se dize lvl kako bi se uposte otkljucale misije kampanje (one su uvek solo). I da stvar bude jos gora taj grind je sada dosta usporen pa treba i po 15-ak genrecikih misija da bi digao samo jedan lvl. Pa opet u krug, ako nema toga nema ni napretka kroz kampanju, tako da je sada bas iritirajuce za igranje.

Vrh Dno