Cisto da javim da sam uspeo da predjem taj bagoviti kvest, posto je problem da se server preoptereti zbog nekontrolisanog spawnovanja NPC-jeva.
Dakle prvo treba da skenirate sondu u Other Nimbus (ova mapa inace nije mogla da se ucita) i trebalo mi je nekih 5 sekundi da ucitam i ume da laguje dosta, ali samo treba da se pridje na 150 udaljenost od sonde i skenira sa "G". Sledeci deo je malo tezi jer se otvara treci deo Nimbusa (Shadow nesto) i tamo treba takodje da skenirate sondu sto je lako. Problem je zbog tog laga jer na tom delu zatim treba da unistite dva broda (Jadd Hadar ili nesto slicno se zovu) i jedan transporter.
Nekoliko puta sam ulazio u taj deo i svaki put je nenormalno lagovalo, a sada sam imao srece da sam uspeo da uhvatim trenutak kada je bilo igrivo pa sam ih na brzinu ubio i zavrsio problematicni kvest. Da ne biste tracili vreme na trazenje koristite "U" za radar pa ih odmah oznacite (naravno ako vas se potrefi da ne laguje u tom trenutku), znaci 2 + 1 transporter. I malo upozorenje posto je to newb zona gde se ne zna ko na sta puca, moze da se desi da neki zapuca i na vas dok jurite botove, ili je covek jednostavno idi*t. Ja nisam imao toliko problema jer sam sada lvl 6 pa sam imao jaci kokpit i stit koji mogu da podnesu malo paljbe.