Šta je novo?

Bizaran problem šum iz zvučnika+miš

indy

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2002
Poena
609
Pozdrav, imam AltecLansing ATP3 zvučnike i kada pomeram miša, iz zvučnika se čuje cvrčanje. Blesavo.
Zvučnici su na 10-40 cm od monitora.
Jel iko imao sličan problem?

Slican problem imam i ja na GA-7DXE ( 686B made in CHINA ;P ) :S

Probajte da isključite mikrofon u volume control. Trebalo bi da radi.

Cest problem. ja sam ga resio na staroj ploci kada sam skinuo audio kablic izmedju cd-uredjaja i zvucne karte.

Još nisam uspeo da rešim problem, ali krivac nije monitor kao što sam prvobitno mislio. Nije ni mikrofon, a za CD-zvučna kablić ću proveriti, mada mi to baš ne zvuči logično... Sigurno je nešto do miša.
Kabl prolazi pored basa, pa ćemo da vidimo oko toga. Nezgoda je što je sto mnogo ružan, pa nemam lak pristup većini komponenti.
Nazad za crtaću tablu:)

Nisam siguran ali mislim da nema veze sa misem , jer se javlja i na identicnoj ploci koju sam spomenuo sa bezzicnim misem . E sad mislim da je jos neko na forumu spomenuo da se ovo javlja na VIA based plocama , i da je zakljucak bio : "osudjeni ste" ili "propali ste" - tako nesto ...
:mrgreen:
BTW ploca ima AMD i VIA chipset na sebi a ja koristim genericne XP driver-e , mozda bi trebao da skoknem koji put do njihovog sajta , jer postoje i takvi hibrid driveri za ovakve ploce ...

Probajte da isključite mikrofon u volume control. Trebalo bi da radi

Kod mene je upalilo kada sam iskljucio PC Speaker (Mute u u volume control-u). ,)

Pozdrav

StevaMan je napisao(la):
Nisam siguran ali mislim da nema veze sa misem , jer se javlja i na identicnoj ploci koju sam spomenuo sa bezzicnim misem . E sad mislim da je jos neko na forumu spomenuo da se ovo javlja na VIA based plocama , i da je zakljucak bio : "osudjeni ste" ili "propali ste" - tako nesto ...

Khm, khm, blam me je i da kažem u čemu je bio problem. Kabl od zvučnika nije bio na svom mestu, pravilno udenut u zvučnu, već je "virio". To mi je pravilo probleme. Kako, ne znam, ali posle vraćanja istog na mesto, šuma nema...

indy je napisao(la):
...

Khm, khm, blam me je i da kažem u čemu je bio problem. Kabl od zvučnika nije bio na svom mestu, pravilno udenut u zvučnu, već je "virio". To mi je pravilo probleme. Kako, ne znam, ali posle vraćanja istog na mesto, šuma nema...

Bolje da si cutao. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno