Šta je novo?

BitGrabber

• Začetnik teme Začetnik teme big
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

big

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2002
Poena
619
znaci skinuo sam kao torrent vec drugi film koji je zapakovan u rar i trazi password koji je kao broj verzije programa bitgrabber, sto je zapravo nemoguce uraditi.
Da li je to samo reklama za taj prokleti program, pa te neki majmun naterao da skines 700mb cisto bezveze ili ipak moze da se nekako otpakuje i gleda. 😡

Imam isti problem!?Probao sam razne Recovery alate ali bez uspeha.Lozinku cini verzija BitGrabber-a 4.2.0.0,a u helpu autor je predstavlja u obliku 4.2.X.X.XXX.Znaci nedostaju zadnje tri cifre

Poslednja izmena:
Standard je da se ne skida video u rar formatu: to je obicno fake ili ad ware. Znaci u 99% slucajeva za torrent koji skidas ako je video onda je extenzija AVI.
Vise srece drugih puta 🙂

Ej, meni je takva akcija prolazila vec par puta, s tim sto je rar nekad bez sifre uopste, a nekad se sifra nalasi u nfo fajlu koji ide uz torrent. Naravno, radi se o vise malih rar-ova od po 15-at mb a ne o jednom velikom od 700.

pozd.

dobro. onda 75% 🙂
slican procenat je i za wma extenziju i kod torrenata i emule

Na svim privatnim tracker-ima praksa je da je sav materijal rar-ovan a da arhive nisu zasticene siftom. Maltene nigde nema celih avi-ja vec vise sitnih zapakovanih arhiva.

kako ja na nekim privatnim trackerima ne nalazim rar-ovan video materijal?
i u cemu je fora sa rar bez sifre i uopste u deljenju fajla na nekoliko delova kada sam torrent deli fajlove tokom skidanja?

privatni tracker je kljucna rec. Rarovan sadrzaj znaci da postoji mogucnost da je zasticen, privatan itd... Za vecinu je najsigurnije da kad je video u pitanju skidaju Avi fajl. Naravno da sve moze da funkcionise ql. i sa rarom...ali zamisli ovu situaciju : Dobio si adsl,kabl, najjeftiniji (128) i skines dva puta po 700mb rar-a i prc nemas pass...sati blejanja u komp odose nepovratno i bez kompenzacije 🙂. Zato savetujem : ili procitaj reakcije brzih downloadera ili jednostavno izbegavaj rar za video.

Nema na privatnim trackerima fake fajlova. Tako nesto ne postoji.

pa da , ovde se radi o public...

Ma samo pazite na nfo i ekstenzije imena (ono u []) tu cete ubrzo provaliti koji su fake koji ne.. Naravno cim skinete fajl proverite i koji su trackeri, popularnije grupe+popularniji trakeri = zagarantovan uspeh....

Nazad
Vrh Dno