Šta je novo?

BitComet

• Začetnik teme Začetnik teme big
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

big

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2002
Poena
619
Instalirao sam ovaj program, probao sam verzije 0.7 0.77 i 0.6 i sve verzije mi se posle odredjenog vremena zabaguju i ne samo to vec mi zabaguju ceo komp!!!! 😡
Prvo sam misio da je problem sto surfujem i skidam dve stvari, pa sam probao da ostavim komp da skida kad izadjem napolje, a ima sta i da vidim kad se vratim :S: 😡 zablokirao!!!!!!
Mislio sam da je mozda zbog Zone Alarma, medjutim i kad njega iskljucim opet isto!!!
Imam XP i sp2, ljudi sta da radim!!!!??? bez ovog programa nema vajde od interneta!!!!

Pa reci mi bar jedan koji skida fajlove sa ekstenzijom torent?? 🙂

Ja vec godinama koristim samo bitcomet. Sve sam zivo probao (ili skoro sve🙂) i ovo mi ubedljivo najbolje radi. Ne koristim najnoviju verziju vec se drzim neke starije k`o pijan plota jer radi fenomenalno. Mislim da je 0.64.

Probao sam i utorent, opet isto, samo se blokira u jednom trenutku ili prestane da skida i tako te GLUPOSTI. Sta moze biti uzrok tome???:wall:
da li fajervolovi mogu da budu uzrok tome, ono bukvalno razmisljam da obrisem sve i ponovo instaliram XP:S:

Meni kombinacija bitlord+utorrent extra radi 🙂

Al neverovatno da mi radi i LimeWire i Dc++ a da nece bitcomet!!!

A sta bi ti hteo, da ti rade 3 programa za download i da sve teche glatko?
Torent je sam po sebi protokol koji ne trpi kompromise, tj. uzme sav protok za sebe, tako da kochenje celog interneta sem torenta nije nista cudno. Nego pritisni ctrl+alt+del i gledaj koliko ti je zauzece procesora kada se zakochi komp.

Ja vec godinama koristim samo bitcomet. Sve sam zivo probao (ili skoro sve🙂) i ovo mi ubedljivo najbolje radi. Ne koristim najnoviju verziju vec se drzim neke starije k`o pijan plota jer radi fenomenalno. Mislim da je 0.64.
Ja uopšte ne razumem šta oni rade sa novim verzijama, stalno izbacuju neke opcije (kao privremeno, ali to tako ostaje izbačeno) a ubacuju neke druge, pitanje koliko potrebne. Ja držim verziju 0.62, mada ni nju ne koristim, utorrent ruleZ.

A sta bi ti hteo, da ti rade 3 programa za download i da sve teche glatko?
Torent je sam po sebi protokol koji ne trpi kompromise, tj. uzme sav protok za sebe, tako da kochenje celog interneta sem torenta nije nista cudno. Nego pritisni ctrl+alt+del i gledaj koliko ti je zauzece procesora kada se zakochi komp.

Ma ne kazem da rade u isto vreme, vec da kad JEDAN od ova dva koristim nemam nikakvih problema, a da kad koristim bitcomet ili utorent imam problema.

Da li vi kojima sve radi savrseno imate neki firewall instaliran i koji??

Meni radi sasvim ok BitComet i imam Kerio Personal Firewall

uTorrent >> Outpost >> ruter radi ko sat 😉

uTorrent >> Kerio Personal Firewall 2.15 > sve radi kako treba. BitVomit je loš torrent client.

uTorrent >> Kerio Personal Firewall 2.15 > sve radi kako treba. BitVomit je loš torrent client.

Sa ovim se ne bih slozio, BitComet mi je bio prvi 😀 torrent klijent i odlicno je radio. A onda sam presao na uTorrent kao manji i "laksi" :,,:

U principu, sve se svodi na korisnika. Ako je svestan cime raspolaze, lako ce iz toga izvuci maksimum. Ako su mu zahtevi nerealni, takvi ce biti i rezultati ,)

Ja sam utorrent stavio na server u firmi jer ima schedule, tako da ne skida nista od 7:30h-17:30h radnim danima....

To je ono sto mi je oduvek falilo u bitcomet-u...

Pogresno sam mislio, u pitanju je 0.61.

Da li vi kojima sve radi savrseno imate neki firewall instaliran i koji??

BitComet 0.70 & ZoneAlarm, radi perfektno. Ranije sam imao kombinaciju BitComet & Outpost firewall, takođe je radila odlično.

Ma na kraju sam izbrisao particiju i ponovo instalirao XP i sad sve radi super!! Jedino sto sad nisam stavio nijedan firewall pored onog koji je u okviru XPa.

Ma na kraju sam izbrisao particiju i ponovo instalirao XP i sad sve radi super!! Jedino sto sad nisam stavio nijedan firewall pored onog koji je u okviru XPa.

U tome je i bio fazon... netreba ti drugi firewall osim tog u xp sp2-ojci... najverovatnije su ti firewall iz sp2 i zone alarm imali neki konflikt sa bitcometom... ako vec hoces da drzis drugi firewal na kompu... moras da disable-ujes win xp sp2 firewall...

Nazad
Vrh Dno