Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Naravno da je balon tu samo pitanje u kojoj meri, trgovcima ne odgovara da stalno raste jer nemogu povecat kolicinu novcica... problem je primetiti vestacki rast, sto je skoro nemoguce, cista sreca

Ja ne mislim da je ovo vrsta balona koji je bio prvi put i onih vrtoglavih 250$. Ogromne pare su usle u pricu, Kinezi su zagrizli muski, licno ocekujem mnogo visu cenu (a priznajem da sam se smejao na prognoze da ce BTC biti 1000$). Vise ljudi je prisutno, ne moze vise jedan covek da izazove meltene krah berze. Ja sam licno cekao da BTC ponovo padne ispod 100$ da bih ponovo kupio novcice nazad, ali kako stvari stoje, ne vidim za to mogucnost da se desi osim da neka od zemalja kao sto je Amerika uspe da zabrani sve ovo.

... ne vidim za to mogucnost da se desi osim da neka od zemalja kao sto je Amerika uspe da zabrani sve ovo.

Ako ne budi mogli da kontrolišu sve ovo, zabraniće ga. U to nema sumnje, njima je najpreča njihova valuta i ekonomija, a učiniće sve da iste zaštite.

Sreca pa Ameri nisu ni vetar pokretac celog ovog rasta vec Kina, tako da mogu da duvaju frulu.

Ma ameri ko ameri..pokusace da svojom superiornom politikom i nametanjem stave sapu na ovo, a uz to i zarade. Na nasu srecu, a njihovu zalost, BTC koncept se razlikuje od bilo cega vidjenog do sada pa ne znam bas kako ce se snaci bas.

Sreca pa Ameri nisu ni vetar pokretac celog ovog rasta vec Kina, tako da mogu da duvaju frulu.

To su samo naše puste želje, da mogu da duvaju u frulu. :)

Realnost je ipak drugačija, a pokazalo se već na nekoliko primera kako i na koji način oni mogu da deluju na BTC. Sve se svodi na čist interes.

5% BTC imaju Ameri e sad sta ce ove njihove americke svinje da urade videcemo, ako zabrane BTC da se menja za $ sto je jedino moguce i moze da napravi haos, e sad tu ima i evro i jen, kinezi bi mogli da premoste to jer imaju dolara ko sase i to kes, e sad to moze da obori cenu BTC. Kad bi se svi trenutno iskopani BTC zamenili to bi bilo 6 milijardi sto i nije neka cifra ali.....

Ja bas kontam da ce BTC dobiti sutra tek krila kakva god informacija da bude od strane Senata, ono za inat inata :)

To su samo naše puste želje, da mogu da duvaju u frulu. :)

Realnost je ipak drugačija, a pokazalo se već na nekoliko primera kako i na koji način oni mogu da deluju na BTC. Sve se svodi na čist interes.

Bogami, ja sam do sada skontao da Kinezi ljuljaju sve. Pocev od Asica pa naovamo. Ameri su otpoceli, ali su dunuli u frulu i pomalo i glabaju kiblu. Nije da nesto simpatisem ni Kineze, ali bih voleo da u necemu sto je vredno Ameri izgube. Samo ovde ne mogu da bombarduju, blokiraju, uvedu sankcije...Valjda :)

Poslednja izmena:
Ma samo nek oni ucenjuju tako i videce sta ce se desiti s njihovim dolarom. Na kraju ga niko nece hteti.

BTC je jos uvek potencijalna opasnost po dolar, jos uvek nije direktna opasnost. Mislim da su zato sada vise principi i ono sto se zove politikom odnosa prema valuti bitniji od samih vrednosti valuta.

Neznate vi koliko su kinezi gadni, sva sreca za sad imaju cilj da pumpaju BTC pre svega njihove komunjare koje neznaju sta ce sa otetim $... verujte mi gori su oni od amera po svemu, da su svetcka sila kinezi pravili bi mi amere od blata (nazalost) :)

Balon neverujem ni ja da je naduvan ali da se poceo pumpati to definitivno...

Ma isti su na razlicite nacine stim da je kineza 5 puta vise sto povecava njihovu moc u nedogled :)

Ma isti su na razlicite nacine stim da je kineza 5 puta vise sto povecava njihovu moc u nedogled :)

Ne kinezi bar vecina su glupi, neobrazovani, bezobrazni... samo imaju kulturu da to prikrivaju, po licnim iskustvima zene su im jos gore ;)
Dok je na primer 90% uticajnih i bogatih kineze uglavnom rodjeno u USA pa se vratilo u kinu i tamo razradili biznis.... i to sve na grbaci lokalnog glupok kineza koji radi za 100$

A drevna kina i kultura sto smo gledali u fimovima, budi siguran da za 99% kineza ne postoji, nazalost, i zato se kineza itekako TREBA paziti!

Poslednja izmena:
Zamisli da su vecina obrazovani i pametni gde bi im bio kraj!? :D

Ovaj sljam sto mi vidjamo ovde je 0.0000000001% Kineza, ostatak je tamo, proizvodjacko-trgovacki nastrojeni...nekako bas za BTC :d

Zamisli da su vecina obrazovani i pametni gde bi im bio kraj!? :D

Ovaj sljam sto mi vidjamo ovde je 0.0000000001% Kineza, ostatak je tamo, proizvodjacko-trgovacki nastrojeni...nekako bas za BTC :d

Ma i tamo je isto... znam ljude koji su tamo ziveli i rade sa tim bogatim kinezima, i uglavnom imaju losa iskustva..

Eto coblee tvorac LTC, kinez rodjen u USA, kaze on je drzavljanin USA, brat rodjen CEO BTCchine vratio se u kinu pa ti vidi ko gazduje.... inace coblee ga je upoznao sa kruipto valutama i uveo u taj svet, a ovaj zbog neke koristi ne uvodi JOS , LTC zasto?? :)
Coblee kaze ga mi kao korisnici zatrpavamo zeljama za LTC i desice se, kaze zavisi od njegovog brata on sam da se pita LTC bi odavno bio na kineskoj berzi :)

Eto koliko su kod njih komplikovani odnosi, sve je u $

Ja licno gledam ovako, neki kapitalni kinez kapitalac, verovatno ili mafijas ili verovatnije komunjara politicka (mozda i deo kineskog parlamenta koji je ubedljivo najbogatiji na svetu) ulozila velike pare u BTC i zeli da ih maximalno PRIPLODI!
LTC za sada vidi kao pretnju sve dok on ne odluci da je BTC dosta rastao i da je vreme da svojih (lupam milion BTC ulozi u nesto drugo, mozda i u LTC) pa ce tad dati zeleno svetlo

Poslednja izmena:
Opet ne verujem da sve te silne investicione kuce po svetu ne bi usle u citavu pricu da je to samo jedan kinez ili jedan covek...mislim da ih je puno vise i da oni kontrolisu tu pricu naravno uzajamno (opet izlazi na isto). Sto se LTC-a tice, znam tu pricu ali ne verujem da ce tvorac ili njegov brat tek tako napustiti LTC, osim ako je hteo da napravi distrakciju ili "sebi" konkurenciju pa da razvodni kompletan posao (napravi disperziju novca) i deo ljudi ubaci u LTC kako bi sebi olaksao posao oko BTC-a. TU naravno imas i faktor ASIC-a u BTC i tu veliku prevaru oko pre-prodaje gde su akumulirali ogroman novac za kratko vreme.

Šta kažete na ovo? :D Ne kažem da je prevara samo ja nemam poverenja u ovakve pozive. ;)

Naravno, nisam se sam prijavio, neki pool je prosledio moju email adresu.

High Performance Bitcoin Trading Platform
Based in New York City

Dear Coinsetter early adopters,

Thank you so much for a great launch last week. We haven't been able to onboard too many people yet, but the initial reception has been remarkable.

On that note, in order to support our growth in the U.S. market, we are now kicking off our next round of financing. Thanks to rules passed for public fundraising, I'd like to invite you as an early adopter to have the first allocation before we respond to other investors. We already have $100k of commitments from the lead investors in our seed round, and we will be accepting investment from other interested parties on a first-come-first-serve basis. Please note that we can only accept funds from accredited investors within SEC general solicitation guidelines.

If you are interested in becoming a founding investor in our company, please send us an email for more information to [email protected]. All commitments will need to be made and finalized by November 29th. I look forward to having some of you become an important part of the special company we are growing.

Oh, and yes, we will be accepting bitcoin!

Thanks,

Jaron Lukasiewicz
CEO | Coinsetter
568 Broadway, 11th Floor | NY, NY 10012

Ovo je bolesno, tesko da je odrzivo ima da pukne ko Cernobil, 600$ za dan, sta raditi sad prodati ili cekati i dalje

Pa pomislio sam da ako se nesto odluci na tom zasedanju bice neka pozitivna ili negativna reakcija pa samim tim ce i cena ici dole ili jos gore :).

Vrh Dno