Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Sa tri cetiri grafike je tri cetiri puta vise nego s jednom. Logicno zar ne. Zaboravi na bitcoin i ne razmisljaj vise o njemu.
Ako hoces kopaj litecoin, tu jos ima neke manje zarade. Ako mislis da ulazes pare samo zbog toga nebih ti bas preporucio da ulazes. Ako samo kupujes grafiku da je imas za igranje onda uzmi slobodno pa je pusti ds kopa kad ne igras nista.

Hvala svima.

Jeste 3-4 puta više od jedne, ali koliko je sa jednom?
Koliko može da se zaradi na litecoinu recimo sa jednom 7950 na mesečnom nivou?

Mislim da po trenutnoj ceni ne moze da ostane ni 15e cisto mesecno po karti. I to ako ne ides u crvenu tarifu i lepo podesis kartu da trosi sto manje i ako karta radi 24/7.
Svi cekamo neki skok cene, nikome se ne isplati da prodaje sad.

0.00136423 BTC prvi prihodak od btc-a :) je l ima ovde bar 10 din ? :d

Iz zezanja ostavio moju asus 7870 dan ipo da rudari, izvlacim iz nje nesto preko 450 Mhasheva ili kako se to kaze. Imam jos dve 7850 pa reko da roknem sve 3 ali definitivno se ne isplati, pa ja sam ovde sa strujom u minusu u startu... jedino da se ne placa struja :D

Nasi ljudi su bandoglavi moraju prvo da udare :wall:

Ako meni kazete za btc ili ltc, isto mi se hvata je u ch nije struja kao kod nas 8-9 din...

Poslednja izmena:
Ali zato za memoriju i napon i klok sto veci, za btc :D...

Nisam bukvalno mislio da je isto btc i ltc, nego da izaberem bilo sta od ta dva(u ovom trenutku ltc) ne mogu nista da zaradim jer struju placamo oko 300 fr na 3 meseca, sto znaci 100 fr mesecno, iskopacu posle neki racun da vidim kolko je kw struje ali sigurno ni sa ltc ne mogu da zaradim.

Da ali je veca sansa da ces zaraditi bilo sta ukoliko kopas ltc... btc ne vredi nikako kopati nevezano za cenu struje...

Ludo...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381083089276.jpg
    uploadfromtaptalk1381083089276.jpg
    24.8 KB · Pregleda: 168
Opa cupa cena struje 8 centi kilovat sto je 7 din... Ima nade i za mene :DDD

Ima nade za sve :) samo pamet u glavu pratiti sta je najisplativije menjati, stekati, menjati :D

Vratio se BTCTalk.

Da, bas tako sad dobro poznajes materiju ventilacije i vodenog hladjenja :D

Ko je uhvatio BTC voz kako treba taj baš može da peva od sreće, jer se takve prilike ne pružaju baš mnogo puta u životu ;). A sa LTC-om se to ponoviti neće veoma su male šanse za to, možda bude jednom neki skok za par meseci (godina :p) značajniji, ali neće biti kao sa BTC nema šanse. No nadam se da će do bilo kakvog skoka doći za par nedelja-meseci..

Pocelo je pocelooo...Raspakuju mining masine i prave se modovana kucista sa 4x7970 ovo ono ludilo bes :D, na oglasima ni jedna rudarila nije itd i sl :D

Interesantno da za stare 7970ke traže više nego je nova 280x to je tek ludilo :)

Pa naravno da cemo vise da trazimo nego za nove. Karte su isprobane do maksimuma i na njima je sve "leglo" a na vama je da ih kupite i samo da picite igre :D

Interesantno da za stare 7970ke traže više nego je nova 280x to je tek ludilo :)

A i nema mnogo kopanja na novim. Voltaza 1.2V, karte se greju ko sumanute na svim testovima (makar ove sto su testirane do sada)

Vrh Dno