Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

beshe sad i za slanje BTC-a sa goxa mora verivikacija rachuna?

Inace mislim da ovo moze da bude i dobra vest jer ce sa BTC a LTC pasti balast droge i mafije....

Postoje još par sajtova po ugledu na silk, da bi se skinuo taj balast moraju pasti i oni. Ovako će već kroz par nedelja preuzeti primat.

Ipak silk road je bio zacetnik i u pocetku je jedino on vukao BTC, takodje povukao je tonu medijske paznje, sad ovi sitni bar nece biti medijski eksponirani i igrace jako malo ulogu u trgovanju BTC-em tako da neverujem da ce imati isti efekat kao i slik road koji se do sad irektno uvek vezivao za BTC

Pozdrav svima,

novi sam u ovome a zelio bih da ulozim neke sitne pare ( do 500$ ) u mining... pa naletih na uredjaj BitForce 5 GH/s SC, cini mi se poprilicno dobar pa me interesuje da li se isplati ovo kupovati ?

Sta mi vi preporucujete od hardvera ?
Da li je isplativije ovo kupiti ili 3 graficke karte da stavim?

e, da ... da li moze sa ovim uredjajem da se kopa i litecoins?

Hvala Unaprijed!

Ne moze da se kopa ltc i ne razmisljaj uopste o tom uredjaju niti o kopanju btc-a. Eventualno kupi grafike pa kopaj ltc ali i to dobro baci na papir dali ti se isplati jer je zarada jaaaako mrsava.

a koju grafiku mi preporucujete? mislim da ce mi se isplatiti jer struju ne placam...

He he he..i ja se pitam za sebe. Bas sam danas razmisljao kako bi bilo dobro da nadjem negde mesto gde se ne placa struja, tako vec ima smisla kopati :).

a koju grafiku mi preporucujete? mislim da ce mi se isplatiti jer struju ne placam...

Uzmi tri 7950, sklopi jedan rig i kopaj LTC. Čuvaj ga dok mu ne skoči malo cena i pošto nemaš nikakve troškove (sem da kupiš sredstva za rad) isplatićeš investicuju 100%.

Pa koliko vas ima sto ne placate struju uopste?! Jesam ja jedina boodala koja placa sve redovno? :(

Evo da se javi jos jedna budala koja placa. Da dodam da mi je brojilo cetiri meseca vrtelo samo visu tarifu dok ih nisam izmolio da mi zamene mtk a bagra iz EPS-a mi je mesecno odbijala .ebenih 800-900 dinara na racun od 6.500 dinara. Da napomenem da na ovom brojilu samo rade mineri...:banghead:

placa se placa se, dok ne izmislimo mobilni rig za brzo kacenje na banderu :p
po koliko se cene te jeftine 6990 ja ih nesto nisam vidjao po jeftinim cenama

Sta reci...
original.gif

Recimo na tri 6990, koliko bi moglo da se uzme mjesecno ?

Sad vidjeh na bitcoint da moze oko 1$ dnevno hah... kakva je situacija na ltc?

Poslednja izmena:
Nema teorije da izgura 1000 Kh/s. Pre ce biti 900 neki max, a da se karta ne pretvori u tecno agregatno stanje.

Ali kada se uzme potrosnja, zagrevanje, garancija itd... ja bi radije isao na 7950.

rekoh mozda jos pala cena, pa i jeste bolje na 7950/7970 imas garanciju i molim lepo

Ljudi kolika je realna zarada Bitcoin kopanja kad se odbije račun za struju sa jednom 7950, a koliko sa tri-četiri na mesečnom nivou?

Hvala

Forget it.

Bio bih zahvalan na malo opširnijem odgovoru, pošto vidim da većina vas to radi i pišete često o tome.

Nazalost Bitcoin vise ne radimo ali rade se druge valute a to su LTC i FTC (mnogo je neisplativ naspram LTC-a) pa baci koje pitanje na LTC temi npr ...

Zato što je neisplativo. I više od toga. Kopaj neki scrypt.

Vrh Dno