Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Pa dobro to je za ocekivati ako su svi poceli da isporucuju svoje leptirice to je to, nama ostaju alternative ili kjuc u bravu dok Sale ne pocne sa isporukom svojih leptirica

sta se desava za MtGox-om , mislim na isplate ima neko neki info, dali i dalje kasne i koliko ???

Franko brzo nabije diff sa 0.5 na preko 2 skoci za sat-dva.

Zasto je na BTC-e drasticno niza cena?

uvek je tako 8-12 dolara razlika otprilike.. realno jedini način da to iskoristiš je da kupuješ jeftiniji BTC na BTC-e, prebaciš ga na Gox, i tu prodaješ skuplje u dolarima..
.. ostaje problem kako obezbediti dolare (eure), za ponovno kupovinu jeftinijeg BTC na BTC-e, jer povrat para sa Gox-a na BTC-e je praktično nemoguć (inače bi već svi bili boogataši ;)

evo pitanjce :
kad povlacite novac sa Bitstampa ima dve opcije"
Eu Bank(SEPA) ili International Bank ???????

hvala ljudi, sinoc se nadjoh u dilemi :S:

da li neko koristi telekom box paket za kopanje?
mislim, adsl koji dolazi uz njega?

pre par dana se modernizovala centrala u vikendaji pa ima mogucnosti za adsl,
pa makar da se kotarishem wifija i losheg pinga i slabog kopanja.

a takodjer da pitam da li je neko probao peglache napona koji se reklamiraju na KP ili po nekim sajtovima?

http://www.proelectronic.rs/product.htm?category_id=340

pa da resimo problem i loshe strujei prebacim neshto kompica tamo....

ja sam na ADSL-u i za 2 meseca je svega 3-4 puta "kasljucao" net u sveukupnm trajanju od 10-15 minuta. Pored ADSL-a imam i kablovski net i razlika je neverovatna. na ADSLu-u jednostavno sve radi, dok se kod kablovskog desavalo da nocu izgubim net i do ujutru ne radi dok neko ne namesti. takodje su nocu na kablovskoj cesto cackali i radili, pod izgovorom 2 je ujutru kome jos treba net, e pa meni treba 24/7. Svaka preporuka za ADSL.

ok, imao sam i ja adsl klot, ok je radio, nego sam mislio poshto ide sve preko jednog kabla, da se mozda ne jave neke smetnje ako se koristi iptv, tj da to zagushi vezu ili shta vec...:)

iptv ima svoj kanal i ne mesa se sa netom :)

Rapture, ovi tvoji crni pravougaonici su kao da se neko upokojio pa si u zalosti :)
Jos malo pa ce tako i biti kako je krenulo!

:thumbdown:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375489557748.jpg
    uploadfromtaptalk1375489557748.jpg
    49.5 KB · Pregleda: 110
Dobro je i izdrzao do sad jer malte ne sve transakcije idu preko janeza

koji offline wallet koristite, imam verziju 4.8.3 i pise out of sync, odradio sinhronizaciju, pokazivao dole onnaj zeleni progres bar, i kad zavrsio i dalje je out of sync, da nemam staru verziju?

Zar ima jos uvek neko da kopa btc sa grafikama?!?

Nazad
Vrh Dno