Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

ok ali neka mi neko kaze sta je on zaokruzio da znam sta da zaokruzim?

Evo moje iskustvo sa bitstampom:

- 694.22$ na bitstamp racunu
- 11.07 u 14:00 podneo zahtev za isplatu na devizni
- 16.07 u 12:35 dobio sms od Intese da potpisem izjavu o prilivu sredstava na devizni
- sat vremena kasnije otisao do banke i potpisao, vratio se naposao i video da su pare legle
- na racunu u banci je stiglo 515:85e - 2.64e (sto je banka naplatila)
- ukupno stiglo 513.21 evro

I da dopunim da u izjavi uvek napisem da su sredstva prihod od internet i racunarskih usluga.

Poslednja izmena:
Chek,pa jel gox radi isplate ili ne?!

Rade. Ali i dalje s velikim zakasnjenjem. Kada odete na withdraw imacete veliko obavestenje pri vrhu. Koga ne mrzi neka procita.

A jel mogu sa goxa da prebacim evrice na bitstamp pa onda odatle na intesin devizni?

Odgovorio ti covek. Samo coine mozete slati s berze na berzu. To znaci da bi morao da kupis coine, pa da posaljes na bitstamp, tamo da prodas i povuces noce. Izracunaj samo koliko te izadje provizija, dali se cena razlikuje i koliko i koliko ces uzeti na kraju. Mada, sve i da je ista cifra sa bitstampa makar pre lezu pare.

Ok :) nisam bio u prilici u zadnje vreme da pratim temu,pa zato lupetam tako:)

Btw,nesto mi pade ja pamet....mislim da sam pre nekih 15-20 dana procitao ovde u temi da je neko povukao sa goxa neku sitniju sumu,oko 200e mislim da je bilo,i da su mu novci legli obo standardno za 4-5 dana,pa mi pade na pamet da oni mozda te sitnije sume i resavaju za par dana,a na ove krupnije,tipa 1.000e i vise se ceka dosta dugo....imacu nekih 200e da povucem za par dana,pa cu bas javiti kako sam prosao!

Poslednja izmena od urednika:
Ne. Tada su ponovo pustili isplate pa je zato islo brze. Sada se to opet gomila i bice sporije sigurno.
Isplate idu po redu, nema veze sa kolicinom novca. Ja bih isao na bitstamp da povlacim pare sada, stvarno nebih mozgao mnogo oko toga.

Neverovatno kako BTC ne moze da se vrati na staru vrednost zbog ovih mesetara koji ga drze na oko 100, jedino ako Gox ne pocne ponovo da isplacuje ljude brzo kao i stamp

povukao 347 dolara sa bitstampa, stiglo 328.55 dolara na racun u Intesu... 15 dolara fee od bitstampa i 3.5 dolara od dojce banke kao korespodentne banke....

povukao 347 dolara sa bitstampa, stiglo 328.55 dolara na racun u Intesu... 15 dolara fee od bitstampa i 3.5 dolara od dojce banke kao korespodentne banke....

To ispade isto ko kod mene :D. Koji su ti odnos dolara i eura racunali ako si uzeo eure? Ili si uzeo dinare?

Poslednja izmena:
Vidim da povlacite svi dolare sa bitstamp-a, jel imate račun u evrima ili dolarima u banci...i jel moguće dobiti uplatu u evrima?!

pa valjda je devizni racun u devizama (svim drugim valutama osim domace) :)

Jeste ali uvek ima neka konverzija, doduse nije strasna

Opet ti. :)

To nije tačno, već sam pisao o tome pa me mrzi opet da pišem.

GoranM: U Intezi možeš kako ti je volja, $, €, švajcarci, sve na jednom računu.

Proday: Nije to 10%. Bitstamp svima uzima 15 $, MtGox 16 €, itd. ma koliko novca da šalješ.

Poslednja izmena:
Opet ti. :)

To nije tačno, već sam pisao o tome pa me mrzi opet da pišem.

GoranM: U Intezi možeš kako ti je volja, $, €, švajcarci, sve na jednom računu.

Ajd ti meni navedi jednu banku ili finansijsku instituciju koja radi konverziju bez provizije. Provizija postoji, ali je mala

Pa vidim gore post od undertakera84, matematikom ispadne da je na kraju dobio vise nego 10% manje para nego sto je imao na racunu ako sam dobro skontao.

To nisam ispratio, ali provereno je da obicno najbolji kurs za konverziju ima sam bitstamp, svodi se na 0.3-0.5%

Ajd ti meni navedi jednu banku ili finansijsku instituciju koja radi konverziju bez provizije. Provizija postoji, ali je mala

Aman, ne radi konverziju jer povlači $ i prima $. Šta tu nije jasno?

Ljudi ne pamte ni ono što im je neko direktno odgovorio:

http://forum.benchmark.rs/showthrea...na-i-prodaja&p=3316165&viewfull=1#post3316165

Na ovo je Proday pitao i dobio odgovor:

http://forum.benchmark.rs/showthrea...na-i-prodaja&p=3318431&viewfull=1#post3318431

Poslednja izmena:
Vrh Dno