Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Hehe, hvala na pomoci.
Nece zato sto ja podsvesno ne zelim da radim sa Cgminerom. :d

Meni taj 50miner malopre kad sam skidao prijavljuje da ima trojanca, vidim da je bilo takvih slucajeva tj da i drugima prijavljuje pa nisam smeo dalje. Verujem da je to zbog antivirusa ali ipak nisam smeo.. Vama ne prijavljuje?

Ah, ceo dan sam se mucio da ga skinem sa neta.
Nece pa nece, jer AV odmah odbija download.
A pre par da na skinuo za ortaka i nisam ostavio sebi. :D
Drug Rapture mi poslao rarovan na mail, i evo ga sljaka ko leptir.

Kao sto sam obecao rudari pod cesmom

Pogledajte prilog 112555

Nema pumpe,kilera, ventova, manje opterecenje napajanja ako kacite ventove na napajanje , tisina, i sto je naj vaznije toplota ide u kanalizaciju. Samo ventovi za naponsku i mem. i to po jedan 120 na dve karte. Potrosnaj manja za 100W samo na hladnijim GPU. Nove WB sam testirao na pritisak od 2bara sto je previse ali sigurno je sigurno. Sta ne valja to je da treba da imate cesmu u blizini. Trosite manje struje ali imate izdatak za vodu.

Poslednja izmena od urednika:
Taj potez ima ocenu 10/10 za glupost. Mislio sam da su oni seljaci sto navodnjavaju baste iz vodovoda leti bahati...

Poslednja izmena:
Ko ima svoju vodu, sto da ne.

Ode ovo opet ispod 60e... :(

Ko oce da proda? :p

Nikako da se odlucio da posaljem kes na mtgox

Bas sam hteo da prokomentarisem kako se "stabilizovala" cena ali sad na 62Evra, ***.

Kako ide to sa localbitcoins-a ako se registrujem i stisnem buy jer osoba sa druge strane mora da proda ili da ne gubim vreme?

Koristi li neko neki Android program/widget za pracenje bitcoin/litecoin-a?

Recimo Bitcoin paranoid.

Bitcare mi je jedno vreme bila ok ali je nikakva.
Bitcoin ticker ima widget i njega koristim sada ali Bitcoin ticker za iOS je daleeeeko ozbiljniji. Za Android jos uvek nisam nasao krstenu aplikaciju i dalje.

Bem ti sunce, da li da kupujemo ili da prodajemo? :) Ode ovo na 50 :D

Gde vi to gledate? Na MtGoxu je cena 57 €.

Uhhh, *****aću nešto, bolje da ne mešetarim nego da kopam. :D

EDIT: Dok sam pisao ode na 61 €. Neka hvala, ne čačkam ja mečku. :)

Poslednja izmena:
Neko tamo delje zestok kes... 10% oscilacija za par minuta, malo li je?!

Sve mi se cini da dolazi onaj drugi deo grafikona kada ide na "normal" cenu, koje je mozda 35evra :D

Ja juce prodao po 78 danas kupio po 72 da saljem nekom coin za banktransfer a vid sad ovo :)

Pa sto kupujes po 100 ako nisi prodao po 150 pre par dana? :) Ili nisi imao? Neka jednog dan ce otici i iznad 100 samo kad *** :p to i ja cekam,nacekacemo se

Pa sto kupujes po 100 ako nisi prodao po 150 pre par dana? :) Ili nisi imao? Neka jednog dan ce otici i iznad 100 samo kad *** :p to i ja cekam,nacekacemo se

Ma bio na poslu i dok sam stigao mtgox ode u system sleep. Mogao sam samo da pizdim...

Nazad
Vrh Dno