ne mora da znači da su novčići izgubljeni. možda će ih nadoknaditi, jer su realno oni krivi za takve propuste. čak i da skontaju šta je problem sa bazom, nema povraćaja na staro stanje, jer kad se novčići pošalju/transakcije obave - to ti je to.
neka ovo bude škola svima, hebi ga. sve menjačnice su još uvek u beta fazi, uključujući i mtgox. bitcoin tek sada uzima zamaha, do skora su samo geekovi i hakeri se time bavili. sad kad su počeli ozbiljni novci da se vrte, u priču će, verujem, ući profi igrači i kuće.
moj je savet da ukoliko želite da prodajete novčiće da to radite preko proverenih menjačnica.
Pogledajte prilog 112472
ovog puta je islo sve kao po ovom grafikonu... ako se secate da smo imali jedan manji pad pre jedno mesec dana kad je neko istovario 36k. coina i mislim da je to bio "first sell off" , nakon toga je krenuo rast cene do "bull trap" ili ti 200E a nakon toga je usledio ovaj sunovrat...
pitanje je samo kako proceniti kad ce da bude bull trap?????
Za 3-4 dana posle skoka diff ide cena bar za 10% vise od procenta za koliko skoci diff...ili to ili ce stranci da gase masine masovno i sledeci diff ide dole...nama mislim da je svejedno![]()
A zasto bi prestajali sa setanjem, kad im niko nista ne moze?Moguce je da ce jos par puta da ga setaju 60-100$, da bi kupili novcice jeftinije, pa onda ponovo lagani rast...
Ajmo kladionica-koliko ce vredeti BTC za tacno 7 dana?![]()
A zasto bi prestajali sa setanjem, kad im niko nista ne moze?
neko je pre par dana napisao da se isplati kopati i za 18... pa onda je tu realna cena?
Ajmo kladionica-koliko ce vredeti BTC za tacno 7 dana?![]()
Ma sve je to jasno u teoriji ali praksa kaze da posle skoka diff-a sledi skok cene,to ne masi videcesA kakve veze cena ima sa diff, ma kakav on bio brzina proizvodnje bitcoina je blizu projektovane konstante i diff se steluje bas zbog toga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari