Hehe, pa ako je ovo istina onda nije nista drugacije od pravog monetarnog sistema. Dodje mu isto![]()
Da li je to tvoja MtGox adresa ili nesto sasvim trece, nemoguce je naci bilo gde na net-u.uzmimo za primer moju adresu dole iz potpisa
Upravo takošto se tiče "teorija zavera": obično se iza toga krije samo elementarno neznanje.
znaci da to ostavim tako....i jel moze da se ukloni to ili da jesnostavno iskuliram?@kondenzator To je potrebno samo ukoliko zelis da odjednom dignes vise od 1000e sa mtgox-a...
omg, onaj video mi je otvorio oči! ono je bitcoin zeitgeist! :d menjačnice nisu bitcoin.
sa druge strane, ozbiljni ljudi i investitori počinju da se interesuju za bitcoin.
http://video.ca.msn.com/watch/video...d2c74-d669-46f2-a98c-56afb656b8cf%7c%7c%7c%7c
Ako ulete investitori cena moze biti samo veca.DukeLander je napisao(la):Pa naravno,nemosh iz nicega stvoriti nesto,sto vazi i za monetarni sistem... mi samo mislimo da ima vrednost i dok skupljamo mrvice,neko debelo mlati....
A ovo je raj za investitore kao i za nas neka sigurnost jer ako ulete ozbiljniji igraci nece vise mseti da se sigraju deca... ali to i automatski znaci da ce vrednost biti manja...
Kako u cgmineru podesavas d=2. Ne vidim nigde tu opciju
Da li je to tvoja MtGox adresa ili nesto sasvim trece, nemoguce je naci bilo gde na net-u.
I dalje, da bi znao koliko novca ljudi drze na MtGox adresama/novcanicima: ili MtGox mora dati listu svih adresa, ili mora dati sam taj podatak.
Treca opcija opcija je Milan Tarot![]()
Ni milan tarot ne bi znao kolika ce cjena BTC-a biti u narednim mjesecima, ali trenutno treba oko 4 i po mjeseca da se otplati HD7950 po sadasnjoj cjeni koja je oko 100$=BTC, ako cjena ne bude rasla a diff hoce sigurno pitanje je zaista koliko treba da se otplati HD7950.Po trenutnoj ceni 7950 za 30 dana napravi 75-80Evra bruto. A buduca cena BTC-a je zaista nepoznanica, mozda i padne za 50% mozda ostane na ovoj vrednosti, verujem da malo ljudi to zna
Moze 1.2 ali nategnuta. Mnogo je realnija cifra 1.1 BTC mesecno. I to je sa 550MHasha 24/7, pitanje je koliko ljudi stvarno izvuku 100% svojih kapaciteta.
Beast, ok je zarada, udji u pricu slobodno. Najveci problemce ti biti da kupis kartu![]()
Ako ulete investitori cena moze biti samo veca.
Dok mi rudari posteno dobijamo nas deo ne zanima ne koliko ce neko drugi zaradjivati.
U startu da,posle dolaze fazoni... a to je bitno za veci deo nas ovde,jer ste ulozili silne pare u opremu i ne ides na par meseci mininga...
Samo da ne bude: uleti investitor,kupi po dolar-skace cena na 3 dolara-povuce sredstva (ako je majmun) i sve puca... bilo je primera...
I naravno,stoji da nas ne zanima koliko neko mlati,bitno nam je koliko mi mlatimo...
Evo novosti vezano za WF3 7950. Ko ima ovu karticu neka koristi Gigabyte OC GURU program.
Sa njegovim programom za OC dozvoljava da se klok memorije spušta što u drugim programima nije bilo moguće (klizač se pomera ali GPU-Z to ne registruje). Sad ću morati opet da se poigram s podešavanjima, evo na "prvu loptu" ovo radi stabilno i daje sasvim OK rezultat uz prihvatljivu temperaturu.
Pogledajte prilog 112439
Ko je rekao da ne valja ova kartica?![]()
kakvi startovi? bitcoin postoji 4 godine, koštao je 25c, pre neki dan je dostigao 250 $. "fazoni i mali investitori" se dešavaju od kada bitcoin postoji, sada je vreme da se institucionalni investitori (bankari, države, korporacije) uključe u priču.
ja sam na miningu zaradio realno mizeriju - 20 % novca i novčića, ostatak na trgovini i "fazonima".
Ako nisi alav slobodno prodaj jednom mesecno i na konju si, to je skroz ok razmisljanje. Sracunas sebi zaradu od 100$ mesecno i sve preko toga je samo plus.PCBeast je napisao(la):Znaci recimo da uzmem vodeni block i nekako ohladim naponsku sekciju znaci da bi imao konkretan rezultat?
Dulls kaze da je nepovoljno da prodajem coine na mesecnom nivou a meni to bas odgovara,hocu da kaplje po malo
Koliko vidim po vama je to to,samo da vidim da nadjem najpovoljniji model sa najboljim karakteristikama.
Hvala,
ajde, ako ti nije problem, postavi najbolja podešavanja kad ih otkriješ.
Sad testiram LTC. Jel ja beše reče da je prosto ovo podesiti?
Uglavnom, mislim da mi je najbolje rezultate davala na 1100/900 MHz. Možda to može još da se utegne ali ne puno. Nekako se memorija famozno vraća na 1250 ako idem ispod 800 MHz-a. Mrzelo me je da se više cimam šta i kako i mislim da ću da je "vozim" na gore pomenutim klokovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari