Što više kopam sve manje imam, baš je tužno gledati...
nego niko da se zaj**e da mi odgovori na pitanje
Pitanje u vezi bitparking-a
Kad hoću da se registrujem, traži mi
Userid - To je moj user name
"bitcoin_______Enter a bitcoin address or leave blank to receive none".
Koliko sam razumeo tu treba da unesem adresu koju dobijem kad kliknem "Receive Coins" u Bitcoin Wallet aplikaciji(tamo nema registracije?)?
Kad se registrujem, ne znaš dalje, nema nigde da se ulogujem kao na 50btc i da vidim koja mašina radi i koliko?
Korisitm BAMT za seriju 5xxx i 6xxx a za 7850 Win7
Verovatno posle registracije treba da editujem pool.cfg,
da stavim http://myuserid:[email protected]:15098/ iznad 50btc pool-a(tj da bude primarni bitparking a 50btc backup)
samo mi nije jasno kako pravim miner-e (kao na 50btc) ili toga ovde nema?
@demios :d
a, vidim, i ti si stavio adrese dole. to ti je najbolji način da se dosada rešiš - uvek bio.
Evo ga pitanje u vezi bitparkinga, kopam i dadalje na 50BTC, ali sam odlučio da pređem, neke stvari mi nisu jasne oko bitparkinga,
još je neko spomenuoo da se wallet više ne kotisti, pa me zanima šta je umesto njega.
iskopao sam 0,52btc-a do sada pa sam hteo da odradim prvu prodaju, čisto da zaokružim ceo posao.
Ili od vircurexaProsto i jednostavno.
Kad odes na bitparking, ides na registracija, upises svoj ID koji hoces da ti se zove radnik, onda ispod upises adresu na koju ces da saljes coine, adresu dobijes od MtGox-a.
Sta si pitao?
Prosto i jednostavno.
Kad odes na bitparking, ides na registracija, upises svoj ID koji hoces da ti se zove radnik, onda ispod upises adresu na koju ces da saljes coine, adresu dobijes od MtGox-a.
Korisitm BAMT za seriju 5xxx i 6xxx a za 7850 Win7
Verovatno posle registracije treba da editujem pool.cfg,
da stavim http://myuserid:[email protected]:15098/ iznad 50btc pool-a(tj da bude primarni bitparking a 50btc backup)
samo mi nije jasno kako pravim miner-e (kao na 50btc) ili toga ovde nema?
Obecah odgovor. Danas su mi legle pare na ProCredit Bank, leglo je ukupno 962.1 eur, pusteno tacno 1000 sto ce reci da su troskovi nesto manji od 38eur,,,Pozdrav svima!
PS pusteno u sredu oko 15h, javili danas oko 12
@ student
Cool, znaci izvukao si pare kad je btc bio u peak-u?
Ja taman da zamenim neku sitju, imao sam 0.2 btc-a kad ono nestade struje u mom kraju.. Reko e ***a, kasnije cu kad se vratim (otisao sam na dva-tri sata)..
Kad sam se vratio btc nije vredeo ni 100e. Reko ***a, ionako je sitja neka ceka bolja vremena..
Da sam onda uspeo da prodao i da kupim danas u roku od dan-dva bih umesto 0.2 BTC-a imao 1 BTC..
Nema veze, ko je kupio BTC po ovako niskoj ceni profitirace, ici ce BTC gore, doduse ne onako brzo ali ce ici..
Ipak ne zaboravite da oni koji su kupili ASIC treba da isplate mashine, a i citao sam da su neki ozbiljni 'igraci' u nameri da kupe btc novcice pa da cekaju rast vrednosti.
Trebali bi ali ne moraju. I ovi sto su kupili graficke bi trebalo da ih isplate zar ne ? Ko je u nameri da kupi btc mislis ceka da padne cenaIpak ne zaboravite da oni koji su kupili ASIC treba da isplate mashine, a i citao sam da su neki ozbiljni 'igraci' u nameri da kupe btc novcice pa da cekaju rast vrednosti.
Znači u tome je bila caka, nisam napravio nalog na MtGox-u, ok, čekam sad od njih verifikacioni mail.
A što se tiče podešavanje miner-a, da li jet o isto kao kod 50BTC, tamo imam svaku mašinu posebno, ne znam kako se to pravi
Hvala na odgovoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari