Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Pa da je cena dotakla 30 $, to bi se vratilo odmah na 100. To je zdravije, nego ovo mrcvarenje.

Mt gox vode amateri. Pojesce ih Rusi i btc-e. To je samo pitanje vremena. Btc-e su ddosovali, korisnicka baza im se povecala 3x za mesec dana, imaju 10k korisnika online i desetine botova i radi sve kao sat!!

In soviet russia bitcoin exchanges make you lag. :D

Poslednja izmena:
btc-e :mad: , zasto se povela prica na bitcoin talk da su im sredstva zamrznuta.
Many people were "locked out" of their accounts this weekend, with a "bad password" being reported. Which means it was a widespread security breach. I should not have to lose my 8565 LTC for something I had no fault in.

LTC trenutno ne može, moraš ga prvo konvertovati u BTC da bi za BTC dobio papirni novac odnosno sredstva na računu u banci.
Kada MtGox uvede podršku i za LTC, tada će moći a očekuje se i skok na preko 5$ (ja ću prodati čim pređe 4,5$) jer pre nekoliko dana / nedelja, sama najava da će se LTC pojaviti na MtGox-u je izazvala "Roller coaster".
Ko je bio "pametan" prodavao je BTC za 170$ i više a kupovao LTC za ~2,5$ (trenutno je 2,3$)...

EDIT: BTW - https://mtgox.com/press_release_20130411.html

Poslednja izmena:
LTC trenutno ne može, moraš ga prvo konvertovati u BTC da bi za BTC dobio papirni novac odnosno sredstva na računu u banci.
Kada MtGox uvede podršku i za LTC, tada će moći a očekuje se i skok na preko 5$ (ja ću prodati čim pređe 4,5$) jer pre nekoliko dana / nedelja, sama najava da će se LTC pojaviti na MtGox-u je izazvala "Roller coaster".
Ko je bio "pametan" prodavao je BTC za 170$ i više a kupovao LTC za ~2,5$ (trenutno je 2,3$)...

EDIT: BTW - https://mtgox.com/press_release_20130411.html
To je vise zbog toga sto je cijena btc-a skocila toliko visoko, nego zbog cinjenice da ce uvesti ltc, to je neko moje misljenje...
Kurajberu daj meni malo tog novca za monopol! :D

Bas steta. Meni zao sto nije pala cena na 30$ da se oni glupaci ubiju sto su onoliko spustali panicno cenu iz straha. Strah je najgora stvar na berzi i to iskusni jako lepo eksploatisu.
Edit: Ima sanse :D

Pasce i na 30$, polako. :d

Eno je na 58$ trenutno. :)

Strpljen spasen. :smoke:

Ljudi, nema me dan-dva i eto sta uradiste sa BTC-om.. :)
Nadam se da ce se vratiti BTC makar na 100e, ako se vrati onda ce opet ici lagano gore..
Neko je sa onih 200e po btc-u istresao veliku kolicinu i sad se uzdrmala berza i poverenje u sam btc.
Ali vratice se se vremenom.
Nego ako ne radi mt.gox kako prebaciti btc u nase parice?
I opustite se, upamtite da je pre vrednost bila mnogo mala (doduse i diff je bilo manji), bice to OK za par dana, samo da se valuta stabilizuje; opet ce ljudi ulagati, ne brinite.. Ipak je ovo suvise veliki projekat (ne racunam nasu zemlju, vec globalno) da bi tek tako propao.

Evo malo da se oraspolozite :D :d:p:
https://www.youtube.com/watch?v=Juv2HAt9-DA

Poslednja izmena od urednika:
Znate kako se kaže o visokošpekulativno tržištu kao što je btc? Neki ćete da propadnete, a neki ćemo da se obogatimo. :-D

A gledam berze, ispod 100e je stavljeno da se proda sve ukupno manje od 2BTC-a, sve do 60e. A ponude za kupovinu su 40-50e :D
Kako neko drma berzu pa to je strasno. Nista ljudi, odoh da gemblam nesto i citam knjige. Vidimo se za 2-3 dana kad ovo ludilo prodje, necu ni da gledam vise. Ako bude povecan broj samoubistava obavestite me SMS-om bar da se radujem ;)

Navrati komotno za mesec dana :D

Ja mislim da se dugo nece vratiti na 150E, pitanje i da li ce ove godine npr. *** trebalo je prepoznati da je balon previse blizu pucanja i prodati na 180+ sto vise. Naravno ja to nisam uradio :crash:, sada cemo morati da se radujemo ako dodje na 100-120E na duze.

Ja sam prekljuce prodao par novcica za 220$. Sledeca prodaja mi je u planu tek za nedelju dana, tako da se previse i ne opterecujem. :p

Ja kupio LTC sinoc kad je pao...sad mogu da ga poklonim nekome :smash:

BTC sa ovokvim oscilacijama nikada nece biti valuta koja ce zaziveti u praksi..mada ovo i nije bilo realno sto i vrabci znaju.

Poslednja izmena:
ma iskulirajte malo ovde je jedina greska MtGoxa sto nije jos juce u 19h zamrzo berzu na 1-3 dana i sad bi sve bilo normalno.. nebi bilo panike i prodavanja novcica posto zasto...
nadam se da ce u skorijoj buducnosti vlasnici MtGoxa unajmiti nekog strucnog da im bude menadzer berze ili da ce se pojaviti neka druga berza koja ce preuzeti posao MtG-a i uvesti neki red u trgovanje kripto valutama..

Pa hype je uradio svoje kazu da se na mtgox u zadnjih dana svaki dan registruje kao ranije za 2 meseca... pa nisu ni cudne oscilacije jos kad se na to dodaju muljatori sa kesom koji su iskusni kako nesto iscenirati a ovaca koliko oces (prakticno svaki miner je ovca za takve)

Nego ajmo pretpostavke sta ocekivati kad se otvori mtgox..

*** odkad je ove teme na svakoj strani po jedan post sa apokalipticnim najavama... sta propustam?

Zabavu.. salimo se malo :), najpametnija stvar bi bila ograniciti maksimalni broj novcica koje drug clan mt-gox-a moze da kupi i proda u toku dana, lose po sam mt-gox ali idealna stvar protiv ovakvih oscilacija, mada onda bi "ljudi" otvarali vise naloga, tako da bem li ga...

vezati nalog za IP adresu maybe ...

Tesko resetovati IP...

Edit: htedoh reci sta ako imas dinamicku?

Poslednja izmena:
cudi me da neki nisu vec poceli da prodaju graficke ,)

bas bi pazario neku 7970 ili 2 za 3 BTC :d

Zabavu.. salimo se malo :), najpametnija stvar bi bila ograniciti maksimalni broj novcica koje drug clan mt-gox-a moze da kupi i proda u toku dana, lose po sam mt-gox ali idealna stvar protiv ovakvih oscilacija, mada onda bi "ljudi" otvarali vise naloga, tako da bem li ga...
Otud i ta gomila naloga poslednjih par dana...sve deo taktike. Cekas da poraste vrednost, pustis x[SUP]n[/SUP] od 0.000001 BTC i idemo, zatrpas berzu, cena padne, ti kupis, i tako n puta...
Svaki put nek' je po 40-50$ po BTC i do j@j@

Vrh Dno