Dok ne umre :d ...
Eto kopuckam i ja malo pa sad treba za extendere nabavka da li neko zna kod nas gde ima i koliko kosta 1x na 16x jer mi treba samo 4kom.
Ja znam samo da sada ne bi imali ovakvu nestasicu grafickih da je nvidia slicnih performansi u ovome, bila bi laksa kupovina nego ovako.
Sto se mene tice, neka umre na 500 evra i tu da ostane![]()
Meni se ipak cini da je neka ozbiljnija vrsta bolesti u pitanju, i da ce ici do 1000$.
Ako kojim slucajem krene da pada cena nemojte djavo da vas nanese da prodajete, jer je svaki pad kratkog daha, kad neko istrese neku vecu kolicinu coina.
184e![]()
Ako kojim slucajem krene da pada cena nemojte djavo da vas nanese da prodajete, jer je svaki pad kratkog daha, kad neko istrese neku vecu kolicinu coina.
184e![]()
Jel vam radi 50btc.com?
Ako ova moja 7870 daje 500 u sekundi, dve bi davale 1000?
+1
Uostalom, ko nema samokontrolu i sklon je panici, neka meni posalje svoje novcice, bice mu vraceni kada prodje trenutni pad vrednosti, naravno uz razumnu nadoknadu od 5%![]()
... interesuje me da li on prima banca intesa internet kartice?
E nazdravlje :/ Da li postoji neki relativno jednostavan nacin da se prebace coini?Sve i da je verifikuje na taj devizni račun ne možeš da primaš novac preko interneta. pozovi banku i oni će ti to potvrditi.
Ogranicenje iznosa prilikom prodaje
2013-04-09
Nažalost, zbog enormnog porasta zahteva za prodaju, nismo u mogućnosti sve da postignemo. Da bismo ispoštovali sve mušterije i da bi svako mogao barem nešto da proda, maksimalan iznos koji klijent može da proda je 200 USD/EUR. Takodje, svako može da podnese maksimalno 1 zahtev za prodaju nedeljno. Ko bude podnosio više zahteva, svi osim prvog biće mu poništeni. Radimo na tome da što pre ukinemo ovo ograničenje. Bićete o svemu redovno obaveštavani putem vesti na našem sajtu. Za više informacija, pišite nam na [email protected]
Ogranicenje iznosa prilikom prodaje
2013-04-09
Nažalost, zbog enormnog porasta zahteva za prodaju, nismo u mogućnosti sve da postignemo. Da bismo ispoštovali sve mušterije i da bi svako mogao barem nešto da proda, maksimalan iznos koji klijent može da proda je 200 USD/EUR. Takodje, svako može da podnese maksimalno 1 zahtev za prodaju nedeljno. Ko bude podnosio više zahteva, svi osim prvog biće mu poništeni. Radimo na tome da što pre ukinemo ovo ograničenje. Bićete o svemu redovno obaveštavani putem vesti na našem sajtu. Za više informacija, pišite nam na [email protected]
Sta se desava sa cenom , jel moze neko realno da mi objasni? Vise se isplati sad uci u pricu nego 2009 te.....![]()
You are currently making use of a system which will be deprecated on Wed 10 Apr 2013 12:00:00 AM GMT:
Generation of USD and CAD redeemable codes will not be possible due to legal issues
Please note that after this date, using this system won't be possible anymore and will instead lead to an error.
Thank you for your attention.
System Staff
Tibanne Co. Ltd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari