Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Kopate li jos na 50BTC . Meni nece da kopucka od pre pola sata ...
Hosts:

pool.50btc.com:8332 - main host
pool2.50btc.com:8332 - backup host

If you want to specify a pull-server to connect to, you can choose from:

pool-de.50btc.com:8332 - Host is located in Germany
pool-us.50btc.com:8332 - Host is located in the USA
pool-ru.50btc.com:8332 - Host is located in Russia

Meni ne radi ovaj main, pa sam se prebacio na de...

Zar nije lakse da podesite backup pool u mineru i da se sam prebaci? Uostalom, ja stvarno ne bidim apsolutno nijedan razlog zasto bi neko ostao na 50btc. Ono je ocaj kako radi.

Hosts:

pool.50btc.com:8332 - main host
pool2.50btc.com:8332 - backup host

If you want to specify a pull-server to connect to, you can choose from:

pool-de.50btc.com:8332 - Host is located in Germany
pool-us.50btc.com:8332 - Host is located in the USA
pool-ru.50btc.com:8332 - Host is located in Russia

Meni ne radi ovaj main, pa sam se prebacio na de...

Korisna informacija. prebacujem se i ja na DE pool evo jos veceras., mada mi i main radi ali opet, za svaki slucaj :)

Svi kockari gube sve, kasnije ili pre.

Saranise ladno ljudi TRC sa asicom. Znaci katastrofa. Cak ne rade ni konfirmacije.

Zar nije lakse da podesite backup pool u mineru i da se sam prebaci? Uostalom, ja stvarno ne bidim apsolutno nijedan razlog zasto bi neko ostao na 50btc. Ono je ocaj kako radi.
I koji pool ti predlazes? Meni u ovih 3 dana radi sasvim ok, jedino ovo danas sto je bio off nekih pola sata.

btcguild i bitparking :)

ja kopam na guild-u i 50btc paralelno, pa kako koji ode offline drugi radi punom parom.

bitparking sam samo jednom video off kad su napali hakeri i to je to. Ne ide off i ne pada brzina, zarada je veca.

162 $
Da ali na bitparkingu mogu da unesem npr. mt gox i ne mogu da promijenim vise... :S

A zasto bi menjao?!
To je jedini siguran nacim da ti nece upasti hacker i kao Paradigmi da ti ukrade novcice. Svi coini se mogu poslati samo na tu adresu i cao, sigurnije varijante od toga nema. Mogu ja da ti udjem na acc i mogu samo tebi da posaljem i nista vise ;)

koja je fora sa ovim FRC coinom, narasla mu mreza sa jutrasnjih ~40GH na 100+GH?

A da ne zna neko kako se podesava alternativni pool kada je u pitanju Diablo?

Može li neko da prokomentariše vest da na btc guild PPS fee skače sa 5% na 7%? Kada će to biti? Moram da vidim da pređem na drugi neki pool, pa dajte predloge. Bitparking, 50btc, još neki vredan pomena?

PPS fee will be raised from 5% to 7% on all new accounts. Old accounts will also be increased (PPS ONLY) to 7% after a difficulty change. - znaci imamo vremena do sledece promene diff-a, sto ce biti valjda za 10-ak dana...

ha ha ha...sad je sve jasno, izgleda da je fora da navuku cenu bitcoina, i onako "oni" to sve kupuju, time placaju vas rad, na racunanju "zadataka" nema tu nikavih bankarskih transakcija, valuta.... ha ah ha.

Kada navuku cenu, navuci ce i difficulty i niko se nece buniti, e onda ce cena da ljosne jedno 3-4x, a difficulty da ostane....lol.

U kom si ti fazonu ?

GoranM je napisao(la):
ha ha ha...sad je sve jasno, izgleda da je fora da navuku cenu bitcoina, i onako "oni" to sve kupuju, time placaju vas rad, na racunanju "zadataka" nema tu nikavih bankarskih transakcija, valuta.... ha ah ha.

Kada navuku cenu, navuci ce i difficulty i niko se nece buniti, e onda ce cena da ljosne jedno 3-4x, a difficulty da ostane....lol.
Dali znas sta si rekao?
Ovo je zvucalo kao da imas temperaturu 41 :D

U samom startu si skapirao kako treba tj sam si sebi odgovorio ;) Pisano je vec dosta puta o tome . Npr To chudo da ga tako nazovem kosta npr 3000$ a zaradjuje 6500$ .

Poslednja izmena:
Jedino ostaje nepoznanica dal postoji mogucnost da se asic reprogramira da kopa druge kripto valute ...

Kad bi postojao neki brz nacin transfera evra sa mtgoxa na btc-e... Trenutno na mtgoxu mozes da prodas jedan btc za 120e (158$), pa to prebacis na btc-e, i kupis 1 coin za 142$... 15ak dolara zarade za 2 klika misem. Znaci, da li neko ima ideju kako pare prebaciti sa mtgoxa na btc-e?

Da sam sebi odgovorim - Mali Perica koji hoce da zayebe sistem :D
Elem, za probu sam na mtgox-u prodao 0.2 BTC za 24 evra, to sam na btc-e isao na funds, pa na eur-make deposit... tu se otvara sajt OKPAY preko koga moze da se to uradi. Posaljem tih 24 evra, stigne 19.6 evra :D na btc-e, konvertujem evre u usd, kupim 0.165 BTC (skocila cena, bila je 142$, sad je 148$) i posaljem sebi nazad na mtgox :)

Svaka mi cast :D

Nazad
Vrh Dno