Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

E stvarno, posto imamo dosta novih i zainteresovanih...
Ljudi, procitajte makar pocetak teme, ima dosta linkova i informacija koje vas zanimaju. Stvarno je glupo da pisemo po stoti put iste stvari svaki put kada neko novi pita.

Mozes, ja sam cak i nju uposlio kad ne koristim komp. ( ati 7660D)

meni nesto nece, pravi mi BSOD kad stavim na integrisanu i trebam da udjem u windows, a kad vratim u biosu na ovu u pcie slot onda radi normalno, sad poheba drivere

kada uninstaliram ati drivere intelova integrisana radi normalno, a kad instaliram drivere atijev neki fajl mi pravi bsod

pa da si gledao celu temu našao bi i kalkulator i koliko tvoja kartica pravi para :) a sa tom karticom računaj oko 1.5e na dan minus struja

E stvarno, posto imamo dosta novih i zainteresovanih...
Ljudi, procitajte makar pocetak teme, ima dosta linkova i informacija koje vas zanimaju. Stvarno je glupo da pisemo po stoti put iste stvari svaki put kada neko novi pita.

Ja bas nisam od ljudi kojima je lakse da pitaju nego da potraze, i uvek pretrazim pre nego sto pitam, tako sam i sada procitao par prvih strana, guglao, citao pazljivo i hteo samo da dobijem info u dve recenice, na cemu se zahvaljujem Neo-u. Skontao sam sve sta i kako oko podesavanja, samo sam hteo da cujem cifru, pa da znam sta mi je ciniti. :)

Ja sam malopre razgovarao sa starim o ovoj temi, ne dolazimo do zakljucka odakle vrednost ovoj virtuelnoj valuti? To je kao da prodajes maglu... Citao sam dosta o bitcoinu ali nigde ne pise sustina, ne pise na osnovu cega bih ja dobio pare stvarajuci ovaj bitcoin i odakle mu vrednost uopste? Ako nekog ne mrzi da mi jednostavno objasni...

ja mislim da "rudarenjem" pravimo neke kodirane mreze i omogucavamo transakcije kojima je nemoguce uci u trag... a kome je to potrebno i ko' to placa? pa odgovor je lak:
[YOUTUBE]E2_Yc_uYsgo[/YOUTUBE]
:p

Poslednja izmena:
Ee..
Neko je trazio 79xx karte..
Ima ih na forumu,od pre neki minut....
:type:

Ee..
Neko je trazio 79xx karte..
Ima ih na forumu,od pre neki minut....
:type:

Daj link na pm.

Mreza varira od brzine otvaranja blokova i to je tako uvek. Evo npr meni na DB je 140% zarada.
Blokovi:
198000
3600000
1900000
6300000
900000
172000
870000
4000000
...

Skoro sve ispod diffa i to dosta !

Pa nestasica jeste ali nije da nema bas nijedna. Izbor je pao na dva modela, onaj xfx sto ga niko nece i Asus.

Evo ja bih platio 200e, da se igram. :D

V1 prodaje za 320?!?!?!? Pa to je pljacka. Inace mogu i kod uvoznika da se uzmu. Nudjene su mi ali nisam hteo ni da cujem za njih.

pa i vrapci na grani znaju za chuveni asusov fejl sa tom grafom.....

320 J_evreja LOL :D

Jedino za vodeno da se uzme. Al da je 200 e i da peva lik.

Koja je fora sa tom V1? Ja se jos interesovao za oglas...

Evo da se ne pravim pametan, ali to svi ovde znaju.
Lose hladjenje, previse se greje naponska i gpu...

Al za vodu nije losa :)

Naravno, svaka je pod vodu ok.
Al za ovaj posao kao sto znas, to je skup sport.

U lemiju, GA 7950-33k, samo ne znam da li je to ona verzija sa 6+8, a iskreno i zabole me :d:d...:p

Poslednja izmena:
Sutra cacaninu montiram xfx 7950. Bas da vidim kolko je ladna . xaxa

Vrh Dno