Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

E hebacu vas ako se cena posle sroza!!!!! :d

Pa niko te ne tera, radi ono sto mislis da je pametnije. :)

Kolegina dedicated masina, ballantines edition :D

Prilozi

• IMG-20130502-WA0001.jpg
    IMG-20130502-WA0001.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 207
Jel se isplati zameniti 670 za 7970 i poceti sa ovim ili ne ? Molim za ozbiljne odgovore duze od jedne reci.

e to nije tacno... isplati se jedino zameniti ako hoces da rudaris... po meni... imao sam top kartu iz druge firme... nvidia... i ne moze da se poredi sa 7970... osim sto ova moze da zaradi lovu..

pa vidis da je zakacen balantines ambalaza dole za taj stalak za diskove koji je u stvari future drzac za ventilatore?:)

balantines je balansero u stvari :)

opet ti,.... jel moguce?

pa jesmo ti rekli gore?

Niko mi nije odgovorio. Konkretno mene cela ova prica malo zbunjuje. Ne zelim da se upustam u nesto ako nisam siguran da stvarno moze da se dobije. Ne bih da "rudarim" ceo mesec za 10e a racun za struju 100e ... Citao sam one liste i sve koliko koja karta daje MH/s ali trenutno realno stanje koliko moze da se izvuce mesecno sa 7970 OC'd otprilike ? Procesor tu nema nikakvu ulogu, sve je na kartici, tako ? Jer vi stalno pricate neke cene se menjaju, spustaju... pola stvari ne kapiram stvarno....

Niko mi nije odgovorio. Konkretno mene cela ova prica malo zbunjuje. Ne zelim da se upustam u nesto ako nisam siguran da stvarno moze da se dobije. Ne bih da "rudarim" ceo mesec za 10e a racun za struju 100e ... Citao sam one liste i sve koliko koja karta daje MH/s ali trenutno realno stanje koliko moze da se izvuce mesecno sa 7970 OC'd otprilike ? Procesor tu nema nikakvu ulogu, sve je na kartici, tako ? Jer vi stalno pricate neke cene se menjaju, spustaju... pola stvari ne kapiram stvarno....
Pa ti prvo citaj, citaj, citaj, pa tek onda kad shvatis neke stvari odluci da li da ulazis u sve ovo ili ne... Jer ne mozes na osnovu par odgovora da odlucis. Ako imas neku karticu tipa 57xx + serije probaj nekoliko dana, vidi kako to ide i onda razmisli.

Tek sad vidim da imas 670...
Ovo sto Zeljko kaze je tacno, s tim sto svako malo izlazi neka nova valuta, i onda se prebacujes na one koje su isplativije...

Poslednja izmena:
Sta tu ima da se kapira ili ne, difficulty ili ti tezina rudarenja progresivno raste, trenutno sa 7970 lupam mozes mesecno da izvuces 80$ po sadasnjem diff, za 2 nedelje - mesec danja moces duplo manje

attachment.php

Ovi ce jos malo da sustignu PDV :D

ScreenShot110.jpg

Poslednja izmena:
UH!
Sunce li ti,sta je sa cenom!?
Valja ce ovi po belom svetu,kojima je el.energija skuplja,polako poceti da odustaju...

Zainteresovao sam se za BTC pre par dana i dosta termina mi još uvek nije jasno... Da li neko može lepo da mi objasni par nejasnoća:

1) Šta se tačno dešava, pa je cena BTC-a tako drastično pala (sad vidim da je oko 85$ ili 65€).. kako vam se čini tendencija tj. da li mislite da će rasti ili padati

2) Kako mogu da kupim BTC sada kada je cena niska (pokušao sam na par sajtova, ali posle učlanjenja na razne nepoznate sajtove za plaćanje na kraju ipak dobijam samo bank trasnsfer.. ili neke opcije ograničene na Amerikance - tj. Wallmart itd.) - Da li mogu jednostavnije da kupim BTC (recimo VISA karticom, ili da postavim oglas - kako to funkcioniše?)

3) Koja je fora sa ovim ASIC minerima - 5GH/s "đunta" košta 274$? Zašto je tako jeftina, ako kopa 15 puta bolje od grafičke kartice slične cene?

Poslednja izmena:
Zainteresovao sam se za BTC pre par dana i dosta termina mi još uvek nije jasno... Da li neko može lepo da mi objasni par nejasnoća:

1) Šta se tačno dešava, pa je cena BTC-a tako drastično pala (sad vidim da je oko 85$ ili 65€).. kako vam se čini tendencija tj. da li mislite da će rasti ili padati

2) Kako mogu da kupim BTC sada kada je cena niska (pokušao sam na par sajtova, ali posle učlanjenja na razne nepoznate sajtove za plaćanje na kraju ipak dobijam samo bank trasnsfer.. ili neke opcije ograničene na Amerikance - tj. Wallmart itd.) - Da li mogu jednostavnije da kupim BTC (recimo VISA karticom, ili da postavim oglas - kako to funkcioniše?)

3) Koja je fora sa ovim ASIC minerima - 5GH/s "đunta" košta 274$? Zašto je tako jeftina, ako kopa 15 puta bolje od grafičke kartice slične cene?

1) Kratko i jasno - berza.

2) Kupi od nekog rudara sa foruma?

3) Jeftin je zato što će ti stići za pola godine - godinu dana kada diff bude 10x veći...

Poslednja izmena:

Jedina varijanta koju sam nasao ima puno medjukoraka i svodi se na kupovinu Linden dolara karticom (to je valuta igre Second Life) pa onda dalje konverzija u BTC cini mi se, pa onda mozes da menjas u sta hoces na btc-e. Ali svako u lancu uzme svoju proviziju. Imas objasnjeno na reddit-u tacno koji su koraci.

kakav bre second life šta ti je? nađeš se sa nekim sa foruma on ti prebaci btc ti mu daš novac, dinare, evre, dolare, jene

wtf?

Pitao je covek kako karticom da plati.

Dzaba mu sad, kad niko po ovoj ceni nece da prodaje. Imam i ja coina za prodaju ali za ove pare ih nedam sve da se kuca rusi!

Nazad
Vrh Dno