Šta je novo?

Bit-thorrent cemu sluzi?

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Cemu sluzi ovaj program?

borab je napisao(la):
Cemu sluzi ovaj program?

Protokol namenjen za prenos fajlova. U osnovi to je P2P program koji omogućuje korisnicima da se direktno povežu preko kompjutera i razmenjuju fajlove. Postoji centralni server koji omogućuje samo da se korisnici povežu ali nema informaciju o tome šta korisnici imaju na disku i šta razmenjuju.

Uzgred, preporučujem DC++ za tu svrhu (ili njegove varijante "PhantomDC", "Opera DC"), jednostavniji je, bogatiji, a ako umeš da radiš sa njim i znatno brži (zavisno od veze koju imaš).

Poslednja izmena:
ali se ovaj uglavnom koristi ya skidanje anima, ako si ljubitelj naravno

Probao sam na poslu da skinem Hitmana, ali mi trazi da to startujem sa Bit-Thorrentom?

Skini BitTorrent (Shad0w's experimental version) za koju kažu da je najrasprostranjenija, i otvori taj link, trebalo bi da ti ga pokupi i počne dload...

@borab: Jedini je problem shto ce ti preko torrenta ici mnogo sporo bez obzira na brzinu veze, pa cesh teshko skinuti 2CDa hitmana 🙂

driver je napisao(la):
@borab: Jedini je problem shto ce ti preko torrenta ici mnogo sporo bez obzira na brzinu veze, pa cesh teshko skinuti 2CDa hitmana 🙂

Baš tako. Torent je očajno spor.

pomocu kojeg dl programa je najbolje pokusati naci neke knjige u elektronskom formatu ?

Mi smo malo spori na prihvatanju (ili makar isprobavanju) onoga što je novo za nas. Rekoh, probajte DC++, terabiti i terabiti fajlova su pitanju samo po jednom hubu, a ima masa hubova.

Iguana je napisao(la):
pomocu kojeg dl programa je najbolje pokusati naci neke knjige u elektronskom formatu ?

Nije dl program ali mIRC je najbolji za to. Više informacija ako si zainteresovan preko PM (zbog Velikog Brata 😉 )

Nazad
Vrh Dno