Šta je novo?

bit defender

• Začetnik teme Začetnik teme mmv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mmv

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
619
kupio sam oem varijantu bit defendera 2008 ! licenca vazi godinu dana, na jednom racunaru ! sta to zapravo znaci ! prvi put kada je instaliram na jednoj masini, je kraj, vise nema instaliranja na drugim masinama !

i da li pali varijanta da instaliram 30 dana trial, pa negde 29. dana da ga instaliram na drugoj masini ! takve su mi potrebe !

Ja imam Kaspera koji radi bez problema na 4-5 racunara!
I svaki se apdejtuje bez ikakvog problema.

Probaj staviti na 2 kompa uporedo pa vidi.

kupio sam oem varijantu bit defendera 2008 ! licenca vazi godinu dana, na jednom racunaru ! sta to zapravo znaci ! prvi put kada je instaliram na jednoj masini, je kraj, vise nema instaliranja na drugim masinama !

Ako hoćeš da ostaneš u granicama legalnog, tako je. Jedino ako ponovo instaliraš Windows na tom kompjuteru, onda možeš da ga instaliraš opet.

Sve drugo ispada iz okvira legalnog - čak može da se desi da ti blacklist-uju taj original, pa da ne možeš da radiš update ni sa jednog kompjutera. Prema tome, zašto rizikovati - ako ti treba antivirus na još nekom kompjuteru, na njima instaliraj neku od besplatnih varijanti (npr. Avira Antivir Personal Classic).

Nazad
Vrh Dno