Šta je novo?

Biseri sa oglasa

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

demios

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
770
Palo mi je na pamet da se malo razonodimo tako shto ce svako napisati neke neadekvatne, nepristojne, neprimerene ili pak shaljive ponude/transakcije koje je imao na malim oglasima. Ne moraju iskljuchivo da budu sa bencha, moze i sa drugih foruma/sajtova. takodjer moze, a i ne mora da se stavi user name/ime dotichne neozbiljne/shaljive/neupucene/neinformisane osobe :d

ja ih imam poprilino, ali cu otvoriti sezonu sa dve najsvezije od jutros, koje su me i slatko nasmejale i inspirisale da pokrenem ovakvu temu.

shta mi nude ljudi za gtx 480:

1. xfx 260 gtx + 100e, ne po principu ako prodje prodje, vec uz agresivno ubedjivanje
2. 5770 vapor x + razor copperhead, uz naglasak da je iz bg-a :D

osobe nisu sa bencha...valjda :D

:wave:

Poslednja izmena:
2 stvari uradis ako vec dajes oglas na Benchu ako neces da te smaraju takvi likovi, stavis da je kontakt preko PM i ukines u profilu da ti ljudi ostavljaju vidljive komentare na tvom profilu.

Zar vec nije bila neka slicna tema, ne znam sto su je zatvorili... Secam se da su najvise prozivali cuvenog "Ljubisu iz Panceva"!:d

Meni su skoro nudili 100e za 1090T jer "ipak nema garanciju", a za 790XT UD4P 35 evra, jer je "ipak to prošla generacija ploča" :d Za Megahalems mi je nuđeno 25E :D
Isto tako kada sam stavio da kupujem ata hard disk za laptop, lik mi je ponudio 80GB ata hard disk za 40E, akda je nov od 160 bio 50 :d
A bilo je još "pacijenata" koji su hteli da kupe x6 i i7 950 za 120e... Jednostavno, ima budala, šta reći :)

EDIT: Korisnicima koji nisu duže od 3 meseca na Bechu bi trebalo onemogućiti da vide male oglase. Ovako svako vidi oglase i ako nije čan, pa se reguje i tako ima 10000 onetime usera koji se nikad više ne prijave. Trebalo bi uvesti i filtriranje po IP adresi, jer ko zna koliko ima alter accova. Glupo je samo što ovi sa ADSLom mogu da restartuju IP...

Poslednja izmena:
@a c a

tako i radim, naravno, nije meni smaranje da chitam nebulozne ponude, samo sam hteo da vidim shta sve ljudi nude i da se malo nasmejemo.

@honda

nemam pojma, ja znam samo za onu sa ispalama i loshim iskustvima.

@villy

:D:D

a za edit se slazem

Pored te sa ispalama i losim iskustima, cini mi se da je bila tema "oglasi sa bezobraznim ponudama"...ili tako nesto... uglavnom pominjao se Ljubisa, a bilo je jos mnogo smesnih i interesantih oglasa :d

@Villy; bas zbog toga naglasis kontakt iskljucivo na PM, i onda znas kada te kontaktira clan ko je i sta je. Iskreno, ja do sada nisam imao nijedno lose iskustvo ovde na benchu (bilo da sam kupovao, bilo prodavao, cak sam stekao neku vrstu prijateljstva sa odredjenim clanovima).

Poslednja izmena:
ljubisha je ziva legenda.

ako ima takva temo onda ova da se brishe ili spoji.

Cini mi se da je ona obrisana. U svakom slucaju, ova tema je OK, ne vidim razlog da je gase...

@Villy znao sam da sam ti pretplatio plocu, uvalio si mi nesto iz stare generacije... :d

meni je jedan lik za asus 785 tdv evo plocu, 545 phenom II procesor i 2x2gb geil memorije nudio 85 evra :D

kao uzmi ili ostavi :D ostavio sam, dal je potrebno reci :D

@Villy; bas zbog toga naglasis kontakt iskljucivo na PM, i onda znas kada te kontaktira clan ko je i sta je. Iskreno, ja do sada nisam imao nijedno lose iskustvo ovde na benchu (bilo da sam kupovao, bilo prodavao, cak sam stekao neku vrstu prijateljstva sa odredjenim clanovima).

Nisam ni ja (p p da čukenm u drvo) osim jednog opšte poznatog sa onom hyperX memorijom, kada kupac nije hteo da da adresu 2 meseca, no svako škola se plaća :)

@fingon

U got me :d

Jaooooo, sve jadni i nevini prodavci :d

Nema glupih i smesnih ponuda, svako ima pravo da "lupi" kako mu dodje.
Nepristojne su druga kategorija. :d

Sta reci za ovaj iz mog potpisa? Koja je to kategorija, ludilo mozga? :D

Opet znaci oglasi, oglasivaci i ponudjaci na tapetu... :lupko:

Shvatite bre ljudi da svako moze da trazi i nudi koliko hoce, a niko to ne mora da prihvati :smash:

Druga stvar je ono agresivno ubedjivanje pomenuto u prvom postu - e to je vec nepristojno :trust:

EDIT:
Sad sam gledao oglase i vidim da ih ima i od korisnika koji nemaju 100 postova.
Pre je bilo pravilo - minimum 6 meseci na forumu i minimum 100 postova.

Poslednja izmena:
Ovakve teme nikome ne koriste.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno