eatmyshorts
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2005
- Poena
- 319
Xexexexe, zvucnici koji mnogo bolje rade od studijskih monitoraaaaaaa
arty::laugh::wc:
Sjajna je za igrice. Do sada mi ni jednu nije secnuo(COD4,Crysis,San Andreas,Carbon,Flat out 2,...) Da ne spominjemo max rezoluciju 3840x2400,HDMI,punu DirectX 10 podrsku sa Shader Model 4.0,SLI,podrsku za Vistu,... Imao sam problem sa njom,bila je prebucna(kao klima). Imao sam napajanje Cooler Master od 380W, a na fabrickom sajtu sam nasao da kartica zahteva najmanje 350W Power Supply-a. Kupio sam Cooler Masterovo od 550W i odusevio se. Graficka se nije cula nimalo!!! Takode se cuje ako imate manji RAM od 256MG. Pogledajte na sajtu (http://www.gainward.net/product/product_detail.php?products_id=138) imate da skinete drajvere i sve o grafickoj u PDF formatu pa vidite. Bolje promenite napajenje a ne graficku. Svima je toplo preporucujem.
Zanimljiva tema, jos zanimljivija situacija kod mene kuci.
Pre 7 dana sam kupio 2 glanc nova racunara. Jedan ima 9600gt, drugi ima 8600gt.
Oba racunara guraju sve igre lepo na maximum. Ali na duze staze je naravno locicno ko ce biti jaci.
Sta da vam kazem osim da na 9600gt ide direktno napajanje. Ima ogroman hladnjak. Mislim da to covek treba videti
Uz moja 4 giga gejla, ova kombinacija uvek dobija.
Naravno 8600gt ne spada u srednju klasu. Ona je izmedju srednje i onog da kazemo plafona koji u ovom trenutku predstavlja 9600gt.
Kikibgd - pa, pazi, u sushtini, ovaj shto je lupio glupost na pochetku thread-a verovatno ni nije svestan da to i nije tolka glupost (zato je on u stvari i lupio glupost)
profesor sa mog faksa tvrdi kako je NSA u stanju da chita podatke sa bilo kog nosacha memorije, koji funkcionishe po principu magnetizma (+ za 0, - za 1) - naime - kada je neshto jednom bilo namagnetisano, uz pomoc pushtanja odredjenog svetla, i spektralne analize, moguce je povratiti podatke, i to od pre 15ak formata jer "HDD ostavlja odredjeni potpis" (svaka spektralna analiza po frekvenci povezuje vreme formacija odredjenih bitova, te zna iz kog su formata) . mislim, meni to deluje nebulozno, da recimo, HDD od 300GB u stvari sadrzi 6TB, ako imash odredjene sprave ... u prevodu - zero fill ipak moze da bude podlozan data recovery-ju
sace ivke76 da dodje da me smara ...
note - ovo nije moja tvrdnja, vec profesora sa mog fax-a i ogradjujem se od daljnjih provokacija, a verujem da nisam ni lepo objasnio jer je to neki advanced proces.
i nije u pitanju bukvalno svetlo, vec je neka hi tech mashina
Kikibgd - pa, pazi, u sushtini, ovaj shto je lupio glupost na pochetku thread-a verovatno ni nije svestan da to i nije tolka glupost (zato je on u stvari i lupio glupost)
profesor sa mog faksa tvrdi kako je NSA u stanju da chita podatke sa bilo kog nosacha memorije, koji funkcionishe po principu magnetizma (+ za 0, - za 1) - naime - kada je neshto jednom bilo namagnetisano, uz pomoc pushtanja odredjenog svetla, i spektralne analize, moguce je povratiti podatke, i to od pre 15ak formata jer "HDD ostavlja odredjeni potpis" (svaka spektralna analiza po frekvenci povezuje vreme formacija odredjenih bitova, te zna iz kog su formata) . mislim, meni to deluje nebulozno, da recimo, HDD od 300GB u stvari sadrzi 6TB, ako imash odredjene sprave ... u prevodu - zero fill ipak moze da bude podlozan data recovery-ju
sace ivke76 da dodje da me smara ...
note - ovo nije moja tvrdnja, vec profesora sa mog fax-a i ogradjujem se od daljnjih provokacija, a verujem da nisam ni lepo objasnio jer je to neki advanced proces.
i nije u pitanju bukvalno svetlo, vec je neka hi tech mashina
ne znam ako ste videli ali ovo je ludnica :d
ovo je vrh
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1390727&postcount=18
a cela tema ispod ;d
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=158500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari