Šta je novo?

Biseri - komentari u vezi hardwer-a

Xexexexe, zvucnici koji mnogo bolje rade od studijskih monitoraaaaaaa :party::laugh::wc:

Sa iste one strane o 8600...

Sjajna je za igrice. Do sada mi ni jednu nije secnuo(COD4,Crysis,San Andreas,Carbon,Flat out 2,...) Da ne spominjemo max rezoluciju 3840x2400,HDMI,punu DirectX 10 podrsku sa Shader Model 4.0,SLI,podrsku za Vistu,... Imao sam problem sa njom,bila je prebucna(kao klima). Imao sam napajanje Cooler Master od 380W, a na fabrickom sajtu sam nasao da kartica zahteva najmanje 350W Power Supply-a. Kupio sam Cooler Masterovo od 550W i odusevio se. Graficka se nije cula nimalo!!! Takode se cuje ako imate manji RAM od 256MG. Pogledajte na sajtu (http://www.gainward.net/product/product_detail.php?products_id=138) imate da skinete drajvere i sve o grafickoj u PDF formatu pa vidite. Bolje promenite napajenje a ne graficku. Svima je toplo preporucujem.

Sa SK foruma :d
Zanimljiva tema, jos zanimljivija situacija kod mene kuci.
Pre 7 dana sam kupio 2 glanc nova racunara. Jedan ima 9600gt, drugi ima 8600gt.

Oba racunara guraju sve igre lepo na maximum. Ali na duze staze je naravno locicno ko ce biti jaci.

Sta da vam kazem osim da na 9600gt ide direktno napajanje. Ima ogroman hladnjak. Mislim da to covek treba videti

Uz moja 4 giga gejla, ova kombinacija uvek dobija.

Naravno 8600gt ne spada u srednju klasu. Ona je izmedju srednje i onog da kazemo plafona koji u ovom trenutku predstavlja 9600gt.

Auh OCz al' ti je sig:D

Da vam ispricam nesto....
Pre koji dan, posto sam prodao matorog Chiefteca, resih, kupicu LC power napajanje, i pogledacu tu kod nas po SU kako idu cene (znajuci da za sve sto je za njih imalo "egzotika" - oderu po ceni). Telefon u ruke....:
- prvi shop "XXX1": dobar dan - dobar dan, imate li ...doticni model, marka, sve... prodavac: eeeeej pa ne moze tako moras mi reci TACNO marku i model !!! - povisen glas... OMG !!!!!!! pa ovaj em nema pojma, em misli da sam ja ****** i da ce se tako izvuci sto ce da napada, kao nisam mu dao "nista".... ja: znas sta? dao sam ti tacno i marku i model !! LC power je za tvoju informaciju Marka, a ono 6550 je model.... to ko da sam te pitao jel imas recimo mercedesa C200.... ti kazes: pa moras mi reci tacnu marku i model.... druga strana: ...silence. i ja spustam slusalicu.
- drugi shop "XXX2": dobar dan - dobar dan, imate li ...doticni model, marka, sve... prodavac: tako nesto ne postoji !!! ja: mooolim? (***- ovo je neki "znalac") uostalom, znas sta? ajde se malo edukuj cisto radi sebe ako vec nemas u prodavnici nista sto kosta iznad 1000 dinkica, da ne isprdjujes take gluposti!!! TAPS !! slusalica dole.
- treci shop "XXX3": dobar dan - dobar dan, imate li ...doticni model, marka, sve... nemamo! znate, najskuplje na lageru sto imam je 1200 dinara... interesuje vas? (mislim se oooo da kako me ne bi interesovalo, evo bas mi treba nesto za digitron....pfffftt). ne, hvala! prodavac: pa znate ta su se napajanja vrlo dobro pokazala, eto bas smo pre koji dan stavili u jednu jacu masinu- cista gaming konfiguracija i gura samo tako... i krene on... ono neki AMD 4000 i rade 3650. ja: polako! ja to da ugradim, a necu, to vase napajenje bi mozda i podiglo masinu, ali bi se u narednih sat vremena i "osusilo"... aj cao !!
- cetvrti shop "XXX4": dobar dan - dobar dan, imate li ...doticni model, marka, sve... e bas imam jednog chiefteca od 350W. cek, cek, ja sam trazio LC, osim toga juce sam prodao chiefteca od 360W.... bye-bye.
sve u svemu da ne prenosim ostale - ljudi nisu imali pojma o cemu pricam. 'bem ti nase "kompujterske" shopove... ni lagera, ni prodavaca (cast izuzecima).... i na kraju pazarih CM-a u NS-u. kraj

Kikibgd - pa, pazi, u sushtini, ovaj shto je lupio glupost na pochetku thread-a verovatno ni nije svestan da to i nije tolka glupost (zato je on u stvari i lupio glupost) :p

profesor sa mog faksa tvrdi kako je NSA u stanju da chita podatke sa bilo kog nosacha memorije, koji funkcionishe po principu magnetizma (+ za 0, - za 1) - naime - kada je neshto jednom bilo namagnetisano, uz pomoc pushtanja odredjenog svetla, i spektralne analize, moguce je povratiti podatke, i to od pre 15ak formata jer "HDD ostavlja odredjeni potpis" (svaka spektralna analiza po frekvenci povezuje vreme formacija odredjenih bitova, te zna iz kog su formata) . mislim, meni to deluje nebulozno, da recimo, HDD od 300GB u stvari sadrzi 6TB, ako imash odredjene sprave ... u prevodu - zero fill ipak moze da bude podlozan data recovery-ju

sace ivke76 da dodje da me smara ...

note - ovo nije moja tvrdnja, vec profesora sa mog fax-a i ogradjujem se od daljnjih provokacija, a verujem da nisam ni lepo objasnio jer je to neki advanced proces.

i nije u pitanju bukvalno svetlo, vec je neka hi tech mashina

Poslednja izmena:
Kikibgd - pa, pazi, u sushtini, ovaj shto je lupio glupost na pochetku thread-a verovatno ni nije svestan da to i nije tolka glupost (zato je on u stvari i lupio glupost) :p

profesor sa mog faksa tvrdi kako je NSA u stanju da chita podatke sa bilo kog nosacha memorije, koji funkcionishe po principu magnetizma (+ za 0, - za 1) - naime - kada je neshto jednom bilo namagnetisano, uz pomoc pushtanja odredjenog svetla, i spektralne analize, moguce je povratiti podatke, i to od pre 15ak formata jer "HDD ostavlja odredjeni potpis" (svaka spektralna analiza po frekvenci povezuje vreme formacija odredjenih bitova, te zna iz kog su formata) . mislim, meni to deluje nebulozno, da recimo, HDD od 300GB u stvari sadrzi 6TB, ako imash odredjene sprave ... u prevodu - zero fill ipak moze da bude podlozan data recovery-ju

note - ovo nije moja tvrdnja, vec profesora sa mog fax-a i ogradjujem se od daljnjih provokacija, a verujem da nisam ni lepo objasnio jer je to neki advanced proces.

10-30 formata unazad.

to sto si upravo rekao je zaista istina citao sam na net-u o tome. ali taj proces recovery-ja traje jako jako dugo i neki podatci ne mogu u komadu da se izvuku tako da se kasnije mora ispravljati i dopunjavati..

:wave:
ali opet cips i slanina su keva :d

Ulazi klinac u ComTradeovu prodavnicu u Cacku i iz prve

"Jel mozete da mi date sifre za GTA?" :D

Vrh Dno