Šta je novo?

"Biseri" botova...

da vas vidim sad:

Prilozi

• benchspam.png
    benchspam.png
    22.7 KB · Pregleda: 199
Zašto djeca će hatar ovaj grozan igračka?
Osjećam se čudno, zašto djeca će hatar ovaj grozan igračka?
http://didg.la/QE

Jučer smo vidjeli igračka na internetu, sine moj, on je inzistirao, on se sviđa.
Bože moj ~ ja stvarno ne razumijem dječje uma. . .

:D

Prilozi

• Zanimljivo 1.jpg
    Zanimljivo 1.jpg
    204.8 KB · Pregleda: 170
  • Zanimljivo 2.jpg
    Zanimljivo 2.jpg
    205.5 KB · Pregleda: 179
Botovi počeli da pokazuju prve znake inteligencije :d Još malo pa će im postovi postati korisni :D

Steta sto se kinezi u sustini loze na iUredjaje, voleo bih da citam prepucavanja priesta, kovaca itd sa botovima :d :d

Ha ha to bi bilo dobro: udario bot na bota! Mada, kapiram da bi se ovi kineski botovi brzo smorili i (prema onoj izreci) popustili :d

Ova stranica stopfinger stvarno je jako dobar, prije nekoliko dana sam kupio zec u online obliku prase banka, vrlo jeftino, i vrlo lijepo, ali onda sam pronašao ovaj site gore ima puno stvari jeftin i jednostavan za korištenje Sviđa mi se ovaj site, dijeliti sa svima, ali i više slobodnog da pogledate ovuhttp://www.stopfinger.com/

:p

Mislimo pozitivno:D

:p

Prilozi

• bot.jpg
    bot.jpg
    112.8 KB · Pregleda: 151
nije bot ali moram :d :d sto je najgore ovo je ziv co'ek :d Podsetilo me mnogo na nacin pisanja botova :)

Kakav je to osećaj?Šta sve treba činiti za nju?
Zanima me jer nisam imao nekada devojku i možda ću imati uskoro :mrgreen:

najkreativniji android telefon

najkreativniji android telefon
Smatra se najkreativniji pametni telefon
može usporediti s iPhone 4s
još bolje

Apple bi trebao da se zabrine... ili da ih tuzi :p

u opet u WoT temi
raspisao se covek, ima 3 posta :)

BTW, pravi Kinezi krenuli da beze iz Srbije. kazu da nam pao standard, pa im ne kupujemo robu... mozda ce ti i da se "dopisuju" sa nama :D

u opet u WoT temi
raspisao se covek, ima 3 posta :)

BTW, pravi Kinezi krenuli da beze iz Srbije. kazu da nam pao standard, pa im ne kupujemo robu... mozda ce ti i da se "dopisuju" sa nama :D

Pa sto nisi kopirao neki post? Kako sad da znam da l' se njegovoj devojci svidelo drzanje? :smash:

Mozes da je pitas vec danas, nesto sam ubedjen da ce se i doticna oglasiti sa nekim epskim postom :d

hahahha :d :d

Poslednja izmena:
Lepo kaže drug xiangxin:D

Vrh Dno