Šta je novo?

Biser sa cenama -> Pyramid-a!!!

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
HM.... mozda nece biti zanimljivo ali.... ovo prvi put vidim!
Jasno mi je da pri snizenju cena prodavnice ostave cene pre snizenja, samo precrtane, da se primish na snizenu cenu.
A u piramidi (pyramid.co.yu), digli cene mp3 player-a (MuVo v200& Zen nano modeli), i ostavili one lepe nize cene od ranije... da cheznesh za njima!
od mene jedan + za inovativnost :)

Navodno su cene skočile zbog povećanja carinskih dažbina na USB Flash MP3 plejere, ali samo na one koji imaju FM Tuner.

Haha, moje najinteresantnije iskustvo sa Complandom od svih koje sam imao je sledece:
U cenovniku stoji cena za mp3 plejer 115€
Na sajtu pise "Specijalan popust dok traje kolicina - 85€"
Pozovem i pitam koliko kosta - 80€
Odem i platim 75€, koliko su mi trazili.
I na kraju izadjem sav zbunjen i zadovoljan :)

Trebao si sesti i popiti sok,pala bi cena na 70.

hm.... E OVO JE REZULTAT!

Sada su na sajtu (pyramid.co.yu) skinute SVE precrtane(prethodne) cene!!!

Pre neki dan, u Eurolinku, uzmem ja nec 3540, na netu pise cena 49 evra, vidim da obracunavaju evro po 86din, a daju popust na clanove mts kluba, iskalkulisem ja to na nekih 4003 dinara :) Odem tamo, lik krene da sabira, oduzima, mnozi, **** mu kevu sa matematickim operacijama, i kaze mi 4050 dinara ??? Ja reko: Jel to vama evro skace iz dana u dan, a lik meni: Ne, mi za razliku od nekih evro racunamo 85, a ne kao neki koji ga racunaju cak i po 87. Pa kako onda 4050, treba da bude 50ak dinara manje, a lik meni odgovara: Pa popust ide na cenu bez PDV-a :D :D :D :D :D Ja u soku :) Iskuliram ga, dam mu 4050 dinara, odem kuci, preracunam i u vidim da i oni kao i neki drugi tamo racunaju evro po 87 dinara :D

@jox
Pa mozda je Mikica procitao tvoju primedbu! ;)

BTW, kad god sam nesto pazario kod njih, ispalo je malo jeftinije nego na sajtu... :)

ladno mi sve obrisase :)
ccc radi lobby
UA SLOBODNE MILOSEVICU ;)

@Wele
sad ce i to da ti obrishi... ne sekiraj se :D

@Delija
pretpostavljam da je Mikica odradio... :D

Zbog novog "nepisanog" carinskog zakona, carinska stopa za sve MP3 plejere SA FM tjunerom sa 5% je skocila na 15%. Samim tim, skoro svi modeli Creative su izmenili cenu (na zalost na vise). Ali to nije kraj price. Navodno, po carini, taj zakon postoji vec godinu dana i carinska inspekcija je bila kod nas u "poseti" pre dva dana jer zele da retroaktivno (!) naplate svu carinu koju nisu naplatili do sada. Navodno, ove obilaske ce obaviti u svim firmama koje su uvozile MP3 plejere.

Ma kakva zalba. Treba biti srecan ako ne napisu carinski prekrsaj. Za iznos kazne ne moram da pricam (>500.000)

Nazad
Vrh Dno