TP35D2-A7 je jako jako dobra, P35D2-A7 se slabije klokuje...
Blood Iron je skuplji, jeste da je verovatno i neshto bolji. U svakom sluchaju TP35D2-A7 za svoju cenu je super plocha. Jeste da za par dana (nedelja) treba da stigne TP43D2-A7 po ceni od nekih 75e.
TP35D2-A7 je jako jako dobra, P35D2-A7 se slabije klokuje...
Bas tako...imam TP35D2-A7 i odlicna je pogotovo za te novce
TP35D2-A7 nije mnogo skuplja ali se klokuje ko luda!
Neki vlasnici doticne opusteno voze i preko 500 FSB na njoj.
Best buy za te pare!
Imash i ovu plochu pored onog GB
http://www.telix.co.yu/Računari/tab...5/Default.aspx?SortField=UnitCost,ProductName
Za ovu ne znam kakva je ali verujem da moze da izvuche 333mhz za FSB.
Е сад да је опуштено... Видим да биос те плоче прави многе проблеме.:trust: Вала не знам... Таман помислим да ми она лежи, кад оно прегледам описе, искуства других и сл. и видим да прави проблеме, а мени је само циљ да возим 2160 на 3Ghz без муке и што јефтиније. А за сада најјефтинија опција ми је GA P31DS 3L, па не знам да ли Biostar вриједи додатних 15-20Е????
www.telix.co.yu mislim da je oko 65 €
Сконтао сам ипак да је Msi P35 Neo3 најбоља опција.
Uh, mislim da si sve pogresno skontao NHF
Сконтао сам ипак да је Msi P35 Neo3 најбоља опција.
Uh, mislim da si sve pogresno skontao NHF
I ja mislim da si pogeshno skontaoOd tog MSI-ja je Biostar TP35D2-A7 definitivno bolji !! Pogledaj koliko ljudi na forumu ima taj Biostar P35 i tera 500 FSB a pogledaj koliko njih ima MSI ploche... Razlika po broju plocha na forumu je ogromna u korist Biostar-a i to ti dosta govori

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari