Šta je novo?

biostar tforce 965pt i apdejt biosa

pomocu programa koji dolazi uz plocu - Biostar T-Utility BIOS Live Update

Nisi valjda mislio da flashujes bios preko Windowsa!? To je u vecini slucajeva SMRT za plocu! Barem trenutno, dok se ne flashuje preko PLC32 flashera! I to je negde oko 10E, moj savet je da koristis update biosa iz samog biosa! Poslednja stavka!

Nisi valjda mislio da flashujes bios preko Windowsa!? To je u vecini slucajeva SMRT za plocu! Barem trenutno, dok se ne flashuje preko PLC32 flashera! I to je negde oko 10E, moj savet je da koristis update biosa iz samog biosa! Poslednja stavka!

Citao sam da su svi apdejtovali bios iz windowsa, a ti mi predlazes da to radim iz samog biosa. Da li mozes da mi obrazlozis zasto i koje su razlike?

@Sale13

Prijatelju, na osnovu kog iskustva tvrdis tako nesto. BIOS se uglavnom tako i flashuje kod vecine proizvodjaca maticnih (ASUS, MSI, DFI, ABIT, itd...). Samo neki nude tu mogucnost (ASUS, Abit na nekim modelima)!

Filipos, obrati se korisniku SpaceMaster, on ima veliko iskustvo sa Biostar plocama, pa ce moci da ti pomogne!

Ja sam flešovao sa onim Bios Live Update programom iz Windowsa i sve je prošlo bez problema

Kako da vidim koja mi je verzija biosa?
I koja je poslednja za moju plocu

Verziju BIOS-a pogledaj kad se pali PC i kod detektovanja hdd-a i cd-rom-a klikni dugme Pause break pa vidi sta pishe koja je vezija.... Ja kad sam flashovao BIOS stavio sam verziju od 03.01.07 ( barem mislim da je ta a sad nisam kuci pa nemogu da proverim, chim stignem kuci javljam ).... OC josh nisam probao zato shto sam jednostavno odushevljen brzinom naspram starog PC-ja ( Athlon 1.67 / 1Gb / 9600 xt ) a josh nisam ni kupio coolere za North Bridge i CPU...

Poslednja izmena:
Meni se zakucao Live Update kad sam flesovao, ali srecom desilo u momentu dok je vrsio verifikaciju, tako da je ploca prezivela.

Ja sam pra puta flashovao sa programom u attachu, bitno je da flashujes sa load system defaults u BIOS-u, nikako ocovanu masinu.

Prilozi

• IP96A803TSA.rar
    153.7 KB · Pregleda: 52
ma slobodno live update i ja sam fleshovao bar 10 tak ploca na taj nacin sto T965PT sto T550 i sve rade savrseno. BIOSTAR IS THE BEST WHEN BIOS IS FLASH.:-devil-:

Slazem se sa Vama da ste svi to bezbedno uradili iz @Windowsa@! I ja sam to radio bezbedno sa ABIT-om! Medjutim, kada vidis jedno 5 ploca mesecno koje dodju na programator, shvatis da je ipak DOS bez resistentnih programa mnogo sigurnije resenje ili direktno iz bios-a! Naravno ploce sa DualBios-om ili slicnim stvarima su druga stvar!

Vrh Dno