Šta je novo?

Biostar TA770 A2+

ana

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2003
Poena
609
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ako moze mala pomoc oko Biostar TA770 A2+, naime interesujeme postoji li mogucnost da se neki od ovih procesora Athlon II i Phenom II stavi u ovu plocu, samo da navedem da sam za doticnu plocu sa njihovog , doduse kineskog sajta skinuo bios i flesnou kome se navodi da podrzava cpu 45nm.

Ta 770

Znam za tu plocu vec je problem u tome sto ja imam ovu gore i hteo bih da kupim jedan od navedenih procesora pa nebi zelio da se zeznem

Ja imam TA 770E, podržava sve procesore sa AM2+ i AM3 podnožjem. Evo su svi procesori: Biostar

Poslednja izmena:
da ali to nije moja ploca Biostar TA770 A2+ mene samo za nju interesuje nemoguce da niko nema odgovor bas za nju

Jel ti to pricas iz licnog iskustva ili sta si gledao na njihovom sajtu.Opet ponavljam da sam skinuo bios sa njihovog sajta doduse sve je na kineskom ali pise da ta verzija podrzava 45nm procesore sto bi se reklo po tome da podrzava i am3 zato sam i postavio pitanje ako je neko imao licna iskustva sa tim

770E podržava A2 i P2 a 770 A2+ ne podržava.
Razlika je u čipsetu, nikakvi BIOS-i ne pomažu.

Hvala ti puno, sudeci po ovome mogu da izvrsim upgrade procesora ako se nevaram.

Sudeći po opisu na forumu bios sa oznakom C25 na vrhu je taj koji podržava 45nm procesore ali ne znam koje , ono što može da se desi je da posle fleša zakucaš ploču tako rizik ostaje na tebi . Za svaki slučaj našao sam ti i original link ka biosu na kineskom sajtu biostara http://www.biostar.cn/app/en-us/t-series/bios.php?S_ID=310 na kome se nalazi original bios sa podrškom za 45 nm oznaka A78XAC25.BST.rar .

Da vec sam obavio flesovanje sa tim kineskim biosom e sad ostaje da kupim athlon II 250 i uverim se da sve to moze da funkcionise sutra kupujem procesor jos jednom hvala i pozdrav javljam sta sam uradio

Meni radi Phenom II 940 na TA770 A2+ ploci sa c25 bios-om.

POZ:wave:

Uzeh juce athlon 250 am3 i vidi cuda sljaka ko lud tako da ova ploca nece jos dugo u penziju, hvala vam jos jednom na odgovorima

Uzeh juce athlon 250 am3 i vidi cuda sljaka ko lud tako da ova ploca nece jos dugo u penziju, hvala vam jos jednom na odgovorima

Ovo mi daje samopouzdanja u buducnosti,inace imam GXB 780GXB a2+,a od podrske poslednjih phenoma ni traga na Biostar sajtu(mislim na PII 965),bar na ovom "Global" nema,a sto se tice Biostara,ja bih samo pohvale mogao da prosledim,a sto se tice kvaliteta,to ne mogu reci dok ne prodje "par godina"heh,kad' je mogla MSI KT4AV-L da traje 6 godina,onda ne znam sta reci...:)

Koja je revizija tvoje ploče?Ja sam moju kupio medju prvima pa ako bude mogla i moja da gura x2 550 necu je još dugo menjati jer stabilniju ploču nisam video do sada za manje para:)

Revizija je 5.0 i sve savrseno radi ali moras da skines bios sa kineskog sajta ako to vec nisi uradio

Revizija je 5.0 i sve savrseno radi ali moras da skines bios sa kineskog sajta ako to vec nisi uradio
Moja je ver 5.2 sb 600 daj mi ako možeš link od tog sajta i oznaku bios-a na PP ili javno :wave:

Integra032 ja sam ostavio link samo procitaj par postova iznad .

Vrh Dno