Šta je novo?

Biostar ili Gigabyte

Miki.in

Cenjen
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poena
151
Uzeo bih Phenoma II X2 550 pa bih vas zamolio da mi pomognete da se odlucim dali da uzmem Biostar TA770E3, AM3, DDR3 ili Gigabyte GA-770TA-UD3 , ogranicen mi je budzet ( gle čuda :) ) pa mi nije bas sve jedno dati 2k vise za Gigabyte plocu,te pare onda mogu na bolju grafiku prebaciti :) , pa ako mislite da ce me i Biostar sluziti,ako neko ima vec iskustva sa njom... da napomenem da nemam nameru da overcklokujem niti otkljucavam procesor

Poslednja izmena:
Dobra je Gigabyte GA-770TA-UD3 . Ova ploča je mngo hvaljena na forumu. Imaš veliku temu o njoj. Cena je o.k.

Dobra je i jedna i druga, samo se Gigabyte više prodaje i o njemu možeš i više da pročitaš na forumu. I bez persiranja ovde smo svi drugar ;)

Ako ti nešto znači, ja sam pre ~2 godine imao istu dilemu (Giga. vs. Biostar) ali su tada bili aktuelni neki drugi procesori i čipsetovi. U pitanju su bile 2 ploče za AMD i 1 za Intela. Odlučio sam se za Biostar i ni jednom nisam požalio, rade i danas kao prvog dana. Nisam se bavio overklokom pošto mi nije ni trebalo, i sve tri su potpuno ispunile ono što je i pisalo da traba da rade. U tom trenutku mi je mnogo više značilo tih 20 evra razlike puta 3. Neko ko pati od "ceđenja" zadnjeg MHz se neće složiti, ali meni i tebi to i nije cilj. Jedino bih ipak probao da na Biostaru otključam procesor, to ili radi ili ne radi, a koliko sam shvatio nije neka mudrost. A i ne znam da li Biostarove ploče imaju tu mogućnost.

Sad znam koliko i pre, polovina je za druga polovina protiv Biostara ;) salu na stranu uzecu ipak Biostara jer nemam nameru da overcklokujem jer mi stvarno tih par mhz nista neznace a i zbog 20€ , Hvala svima !

Ako moze jos malo pomoci ljudi, dali da uzmem Athlona II x3 ili Phenoma II x2 ? Slicne su im cene,Komp bi sluzio uglavnom za igre i za neke manje zahtevne programe za obradu slika,mp3 i video zapisa

Nazad
Vrh Dno