Swiper
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2002
- Poena
- 785
Drugar uze po preporuci mnogih ovde na forumu plocu Biostar AMD 690G i sve lepo radi sem par stvarcica. Ne igra mnogo igrice ali igra PES6 i CS condition zero. Sa fudbalom je sledeci problem: posle par partija zvuk pocne da brljavi, krci, ne cuje se komentator dobro.. Dok kod kantera ako ode npr na pauzu i tako ostavi neko vreme kada se vrati i nastavi da igra sve pocne 2x brze da radi, botovi se krecu ubrzano, sve pobrljavi. Do cega moze da bude?
Njemu su dali komp sa instaliranim Windows XP-om i tada je film brljavio kao i mp3, sve je radilo dosta ubrzano. Skinuo sam bio sve instalirane codece, instalirao sve na novo i nije pomoglo. Pomoglo je jedino format c: 🙂 Sada to sve radi OK ali ovo sa igricama me brine.
(Thread sam stavio ovde jer mislim da je problem sa nekim driverima ili sta vec, ne verujem da je do igrica..)
Njemu su dali komp sa instaliranim Windows XP-om i tada je film brljavio kao i mp3, sve je radilo dosta ubrzano. Skinuo sam bio sve instalirane codece, instalirao sve na novo i nije pomoglo. Pomoglo je jedino format c: 🙂 Sada to sve radi OK ali ovo sa igricama me brine.
(Thread sam stavio ovde jer mislim da je problem sa nekim driverima ili sta vec, ne verujem da je do igrica..)