Šta je novo?

Biostar 6800XT OC

• Začetnik teme Začetnik teme str4jo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

str4jo

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2007
Poena
319
na koliko da stavim taktove za pomenutu karticu karta je 256MB DDR2 i ima 128bita, a defaulti su 300/532?

i da... da li bi neki bolji kuler pomogao???:smoke:

Pa niko ne moze da ti kaze stavi toliko i toliko i to ce biti stabilno, sve zavisi od kartice do kartice, probaj igraj se malo, koristi pretragu.........

pretragu jesm koristi ali nishta nisam nashao...
na Google sam jedino nashao kako se ona OC do 800Mhz (1600) za memoriju ali to mi je malo neverovatno zato shto je stock frekvencija 532...

da ti kazem iskreno, mani se corava posla 🙂 ta karta je u nahgu 9800Pro i na njoj nema igranja pa nema. i da je ubrzas za 10% opet nema igranja. zavali je nekome i uzmi jacu kartu.

Koliko si dao za kartu? 55e? Ufff. Ajd lepo to "udaj" nekome. Resi se te bede.
da si prodao i plocu i procesor izvukao bi sigurno 30eura + tih 55eura sto si dao=85eura. Za te pare si mogao svasata pazariti na forumu, jos da si malo "spustio" cenu na recimo 70e
Evo ovo http://benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=150425
+ bi dao za plocu oko 30eura. Jeste da je to 100eura, da je 15eura vise od onaoga sto si sada platio, ali brate i radi DUPLO BRZE.

platio sam je 4k i igram CoD4 u 1024x768 neshto low neshto medium...
i Crysis igram chak na low sve ali brate... ipak igram

resler?!
ti nisi normalan 800MHZ za memoriju pa ti si l000d stock je 532... ajoj

Poslednja izmena:
e resler, ajde mosh li da dash link za tutorial za otkljuchavanje tih govana... ako nema onda molim te ukratko da objasnish ako ti nije teshko...

a zna li ko ako neshto s****m dok budem otkljuchava pipeline- ove kako mogu da fleshujem kartu?!

Ne treba ti flash, dodatni pajpovi se softverski uključuju i isključuju.

jeste brate ali shta ako otkljucham pajp pa je toliko oshtecen da nishta ne vidim ako me razumesh...

e sad imam jedan JAAAAAAKO velik problem kada ocu da OC iz Riva Tunera i kliknem na ono u prvom screenshotu zaokruzheno crvenim vidite shta izadje, a u drugom shotu ono isto zaokruzheno inda izadje to za OC a dosta ljudi mi je reklo da treba ono da se klikne iz prvog SC, posle tog zaokruzhenog naravno sam ishao na ono low level system setting ili kako vec...
PRVI:

DRUGI:

Poslednja izmena:
Razlikuje ti se verzija Rive. . .
Logicno,treba da promenish parametre kao sto je prikazano na drugom screenshotu[ono sto si markovao plavim...].
Samo polako,idi u koracima od tipa 20mhz-a,pa probas,igras se par sati,ako sve radi teras dalje.Ako ne,spustas dok ne karta ne bude stabilna... 🙂
S tim da naravno ne dizes i gpu i mem 20mhz-a svakim korakom,racunaj da ako stignes do nekih 360-380 za gpu je ok,a za memoriju sve preko 700 je xtra 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno