Šta je novo?

Bioshock Remastered

mefisto

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2006
Poena
349
Vidim da uskoro izlazi remastered, pa imam jedno pitanje ako uzmem bioshock na kinguin ili na g2a i onda dobijam remastered free ili bas mora da bude kupljeno na steamu?

Ono sto sam ja video, ovo je jedan od jadnijih remastera. Bukvalno samo za one koji su se igrali na X360/PS3.

Bas sam pogledao i ja na youtube mislim da cu onda da preskocim :D.

ne znam sta ovde remasteruju kada je igra za pc izgledala extra dobro. verujem da je kao sto G@W kaze.

Ko ima prva dva na Steamu remaster je za dz. Mogu i fizicke kopije ali je malko cimanja sa supportom.

Ovo je Remaster nije Remake, ne znam šta ste očekivali.

Kako ti radi? Citam na redditu da su remasteri problematicni.

Kec radi nekako. Advanced podešavanja za grafiku nema, screen tearing je nenormalan pa sam morao da upalim v sync. Ima ga manje, ali je još uvek tu. Random dropovi na par sekundi sa 60fps na 1. Sama igra ne izgleda ništa specijalno. Bolje od originala jeste, ali slabo je to. Bar je džabe.

Dvojku još nisam probao, to ću kada predjem prvi deo.

Gde vidite to ja imam keca al kad odem na remaster nudi mi da ga kupim za 20e lol

Steam nudi i meni da kupim remaster, ali malo iznad toga mi stoji zelena traka sa informacijom da mi je igra već u biblioteci (in library).

ja imam remaster 1 i 2 valjda zbog toga sto sam imam oba naslova od pre, evo skidam sad 1 remaster na steam :D kazu da je remaster ******, malo lepse osvetljenje i to je to...

Remaster na PC-ju je uzas, za neke i gora igra nego pre. Mozda zato sto su sve remaster igre predvidjene za mighty konzole, PC-ju su dostupne stare igre, jos ako ih cepite na 2k ili 4k, imacete bolji remaster grafike nego ovo sto imate sada. Tako da Dusane dzabe skidas to! :p

Vrh Dno